10 Ekim Tron ve Waves fiyat analizi: TRX ve WAVES için beklenen yön
10 Ekim Tron ve Waves fiyat analizi: TRX ve WAVES için beklenen yön

Waves 2019’da gerçek anlamda Bitcoin’inden ayrışabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün, Waves platformu CEO’su, 2019’da ayrışmanın  yılın sözcüğü olacağını twitledi. Son bir aylık Waves fiyat hareketine göre ise bu iddia ihtimal dışı gibi gözükmüyor. Waves son zamanlarda sadece değer kazanmadı. Aynı zamanda piyasa değeri sıralamasını da yükseltti. Ancak, bu tür yükselişlerin özellikle piyasanın tümü ayı görünümündeyken kalıcı olması çok zor. Bu nedenle, büyük soru şu ki, Waves bu koşuyu sürdürüp 2019’da BTC’den pozitif olarak ayrışır mı? kripto paranın BTC’den ayrıştırılması için fiyat hareketini destekleyen sağlam temellere sahip olması gerekir.

kripto para projesinin 2019 yol haritasına baktığımızda, genel piyasa yönünden bağımsız olarak mevcut yükseliş hissiyatının devam ettirmesi için bir şansı bulunuyor. Bunun nedeni, yatırımcıların ekibin teknik ilerleme duyurularına olumlu yanıt vermesi. Mesela, mevcut yükseliş büyük ölçüde mobil cüzdanın serbest bırakılmasıyla gerçekleşti.

Waves mobil cüzdan lansmanı büyük yankı buldu

Bu cüzdan gelişmesinin fiyatlanması bir süredir devam ediyor. Bu da sadece bir pump&dump olmadığını gösteren önemli bir gösterge. Bu, yatırımcıların Waves projesine ve bu platformun yaptıklarına gerçekten inandığını gösteriyor. Yatırımcıların proje olumlu tepkiler vermesi 2019 yol haritası göz önüne aldığında kripto para için bir artı.

Kripto paranın 2019’daki yol haritası ise değerinin önemli ölçüde artma potansiyeli taşıdığı ve muhtemelen BTC’den ayrılabileceğini gösteren ilginç gelişmelerle dolu. Waves’in 2019’daki planları arasındaki ilginç gelişmelerden biri, merkezi olmayan 2FA. Merkezsiz 2FA, merkezsizlik çağının  en büyük başarılardan biri. 2FA, daha önce mümkün olmayan bir şekilde bir internet güvenliği katmanı oluşturuyor. Böylelikle, Waves,merkezsiz 2FA’yı uygulayarak,  insanlara Waves platformunu işlemek için daha fazla güven aşılayacak ve bunun sonucunda token talebini arttırabilecekler.

Waves 2019 yol haritasında önemli projeler bulunuyor

2019’daki Waves yol haritasının bir başka önemli yönü, akıllı sözleşme yeteneklerinin geliştirilmesi. Proje sonuca vardığında, geliştiriciler Waves Blockchain’inde karmaşık akıllı sözleşmeler çıkarabilecek bir konumda olacaklar. Ayrıca ICO tokenlerini dondurma, diğerleri arasında vergilendirme gibi gelişmiş yeteneklere sahip olacaklar. Esasen, geliştiricilerin, şu anda ICO’lar için en büyük zorluk olan yasalar ile tam uyumlu ICO’lar başlatabileceği bir platform olacak.

Ancak, projenin 2019 yol haritasının en büyük kozu atom takasları (atomic swaps) olacak. Atom takası, varlık alım satımını daha kolay, daha ucuz ve daha güvenli hale getirecek. Waves platformunun güçlü markası ve atomik swapların üzerine düşen Waves DEX, merkezileştirilmiş borsalar ile rekabet eden hacimlere ulaşabilir. Ve bu, projenin token değeriyle yakından ilgidir.

Güçlü temelleri olduğu görülen ve projeye olan inancı tam olan bir toplulukla, 2019 Waves’in yılı olabilir. Kısa bir süre önce piyasa sıralamasında hızla yükselen kripto paranın bu yükseliş momentumunda henüz bir sorun yok gibi gözüküyor.

WAVES/BTC günlük grafik

Waves tokeninin güncel fiyatına baktığımızda ise CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatlik periyotta yüzde 17,15 oranında artış ile dolar karşısında 2.25 dolar fiyatından el değiştirdiğini görüyoruz. Sıralamada 23. Sırada bulunan kripto para, Bitcoin karşısında ise değerini yüzde 19 oranında yükseltmiş durumda.

WAVES/USD günlük grafik

Waves grafiğine baktığımızda ise ayı piyasasına rağmen 20 Kasım’dan bu yana Bitcoin karşısında yüzde 180, dolar karşısında ise 25 Kasım’dan itibaren 1 dolar fiyatınan yaklaşık yüzde 130 yükselerek 2.25 dolar seviyesine ulaştı.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin