Kripto analisti: “Bitcoin, 3.000 dolarlık ortalamanın etrafında dolaşıyor.

Bitcoin’de bir boğa koşusu mümkün mü? Kripto analisti açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı, Perşembe günü düşmeye devam ederek 15 ayın en düşük seviyesine yaklaştı. Bir kripto analisti ise Bitcoin’de yakında bir boğa koşusu görülme olasılığının düşük olduğunu iddia ediyor.

Bitcoin fiyatı anlamlı bir sıçrama için mücadele ediyor

Tek bir Bitcoin, Çarşamba gününden bu yana Kraken Borsası’nda yaklaşık %2 oranında düşüşle 3.400 dolar etrafında dönüyor. Lider kripto para birimi 7 Aralık’ta bu yana %5’ten az bir değer kaybetti. İlk 20 kripto paranın bir tanesi (EOS) hariç yazım sırasında düşüş trendinde.

14 Kasım’da 6.000 dolar seviyesinin aşağısına düştükten sonra Bitcoin, son beş işlem haftasından dördünde anlamlı bir sıçrama için mücadele etti. CrackedMarket’ten kripto analisti Jani Ziedins, Bitcoin’de bir boğa koşusu görülme olasılığının düşük olduğunu belirtiyor.

Kripto analisti: “Bitcoin, 3.000 dolarlık ortalamanın etrafında dolaşıyor.”

Analist konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin, 3.000 dolarlık ortalamanın etrafında dolaşmaya devam ediyor. Lider kripto para birimi, bu seviyelerini korudukça, fiyatların aşırı satıldığı bir durumun veya Bitcoin’in bir ralli için hazır hale gelmesi o kadar az olası. Yatırımcılar, büyük ölçüde kripto paralardaki durumu bir kader olarak görüyor. Bu nedenlede sektöre yeni para akımı gelmiyor. Talep yetersizliği büyük bir sorumluluk olmaya devam edecek.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin