Popüler altcoin bu gelişmeyle yüzde 100 fırladı!
Popüler altcoin bu gelişmeyle yüzde 100 fırladı!

Wanchain, EOS’u entegre edecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir çapraz-zincir işbirliği platformu olan Wanchain, yakın zamanda EOS’u platformuna entegre etti. Entegrasyon Nisan ve Haziran 2019 arasında tamamlanacak.

Wanchain tercihi EOS’un performansına dayanıyor

Wanchain’in İletişim ve Büyüme Başkan Yardımcısı Oliver Birch şirketin topluluk konferansında bu entegrasyonu açıkladı. Birch ayrıca, EOS seçiminin ardındaki nedenin son zamanlardaki gösterdiği yüksek performansın etkili olduğunu belirtti.

Entegrasyon haberi sonrası Wanchain şu duyuruyu yaptı:

Sektördeki en devrimsel projelerden ve blokajlardan bazılarından oluşan ekosistemimizle gurur duyuyoruz. Bu CONNECT Open Finance’i ile görevli olduğumuz için sadece başlangıç.

Wanchain CEO’su Jack Lu ise birleşme hakkında şunları söyledi:

EOS’u Wanchain ekosistemine entegre etmekten ve güçlü dApp topluluğunu Ethereum ve Bitcoin ağlarına bağlamaktan mutluluk duyuyoruz. EOS ayrıca, Wanchain’in blokaj zinciri platformundan yararlanabilecek güçlü, global bir geliştirici ve blok üretici bir ağa sahip.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin