Popüler altcoin bu gelişmeyle yüzde 100 fırladı!
Popüler altcoin bu gelişmeyle yüzde 100 fırladı!

Wanchain (WAN), Bitcoin ve Ethereum arasında köprü kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Wanchain (WAN), cross-chain (çapraz zincirleme) işlemlerine odaklanan bir Blokchain projesi. Wanchain, Eylül ayında Wanchain 3.0 adı verilen Bitcoin ve Ethereum blokları arasında bir kanal geliştirdiğini açıkladı.

Wanchain (WAN), Bitcoin ve Ethereum arasında doğrudan işlem yapacak

Wanchain, Ethereum Blockchain ile birlikte çalışabilirliği de içeren, Wanchain 2.0 Blockchain’den sonra ikinci büyük versiyonunu piyasaya sürdü. Ayrıca, Wanchain dağıtık sözleşmeler ile ETH ve WAN’ı destekleyen ve aynı zamanda WAN ve ETH Blockchain’leri arasında doğrudan işlemler yapan ICO’lara da hizmet veriyor.

Benzer şekilde, Bitcoin ile birlikte çalışabilirliği olan bir Wanchain 3.0, dijital varlıklara sahip yatırımcıların varlıklarını Bitcoin Blockchain’den Ethereum Blockchain’e aktarmasına veya tersini yapmasına olanak sağlayacak. Wanchain, bu özelliğin şu anda alfa test aşamalarında olduğunu açıkladı.

Wanchain’in Bitcoin ile Ethereum arasında köprü kurmasının önemi

Uygulandığında, Wanchain 3.0, en büyük iki Blockchain’i birbirine bağlayarak yeni bir dizi olasılık yaratmayı vaat ediyor. Wanchain yaptığı açıklamada, artık Bitcoin ağına bağlanacak merkezsiz uygulamalar (DApps) için de işlemlerin mümkün olacağını açıkladı.

Daha önce Ethereum tabanlı tokenlerle kısıtlanmış olan merkezi olmayan borsalar artık Bitcoin Blockchain’e bağlandığında BTC çiftlerini de listeleyebilecek.

Wanchain 3.0 çapraz zincir nasıl çalışır?

Bitcoin ve Ethereum Blockchain arasında bağlantı kurmak için Wanchain, belirli bir BTC Blockchain’ine kilitleneceğini açıkladı. Ayrıca Wanchain ağında Bitcoin ile 1:1 olan bir proxy varlığı sayılan WBTC kullanılacak.

WBTC, Wanchain platformunda adresleri, token oluşturma olaylarını, DEX işlemlerini, DApp uygulamalarını, likidite havuzlarını vb. işlemleri kolaylıkla yapabilecek. Wanchain ekibi, Wanchain 3.0’ın programını bu yılın sonunda yayınlamayı planlıyor.

Smartereum

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin