Yatırımcıların dikkatine! Bitcoin en fazla bu saatlerde çılgınca değişiyor!
Yatırımcıların dikkatine! Bitcoin en fazla bu saatlerde çılgınca değişiyor!

Walmart 1 dolara Bitcoin çikolatası satmaya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Perakende devi Walmart, 1 dolara Bitcoin çikolataları satmaya başladı.

Walmart 1 dolara Bitcoin sütlü çikolatalarını satıyor

Gerçekten de, uzun zamandır devam eden çalışmalarla Philadelphia merkezli şeker üreticisi Frankford Candy & Chocolate Company sayesinde Bitcoin adı, Amerika genelindeki Walmart mağazalarına girmeye başladı. TheKayleMain tarafından piyasaya sürülen bir mağaza fotoğrafında, mağazadaki bir rafta Bitcoin adıyla isimlendirilmiş gösterişli bir şekilde paketlenmiş sütlü çikolatalar gösteriliyor.

Aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi, Walmart Bitcoin şekerleme ürününü 1 karşılığında satıyor. Bitcoin’den ilham alan Walmart’ın sütlü çikolata ürünü çevrimiçi mağazasındaki ürün sayfasına göre, çikolatadaki modern para birimi olarak adlandırıldı.

Tüketiciler çikolatalı Bitcoin’leri almaya çok istekli

Walmart çeşitli Blockchain uygulamalarını aktif olarak deniyor ve tüketicilerinin çikolatalı Bitcoin’leri almaya ne kadar istekli olacağını biliyor. Elbette, Frankford şirketi tarafından üretilen bu çikolatalar, Bitcoin hakkında kamu farkındalığını artırmaya katkıda bulunacak. Daha fazla insanın nihayetinde Bitcoin ve benzeri kripto paraları benimsemesini arttıracak.

Altnews.nu

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin