Euro bölgesinde özerk bir kripto para çıkarılamaz!
Euro bölgesinde özerk bir kripto para çıkarılamaz!

Avroya karşı özerk bir kripto para mı çıkıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Napoli Belediye Başkanı Luigi de Magistris, şehri anti-güney ayrımcılığı ve haksız borçlardan koparacak, belediyeye ait özerk bir kripto para başlatmayla ilgili bir plandan söz etti.

Napoli kendi kripto parasını çıkarmak istiyor

Napoli Belediye Başkanı Luigi de Magistris, resmi Facebook sayfasında şehri “anti-güney ayrımcılığı” ve haksız borçlardan koparacak, belediyeye ait özerk bir kripto para başlatmayla ilgili bir plandan söz etti. De Magistris, bu para birimini İtalya’nın güneyindeki Campania bölgesinin başkenti olan Napoli’nin siyasi ve mali özerkliğini geri alabilecek üç aşamalı eylem planının bir parçası olarak ortaya koydu.

“Avro bölgesinde özerk bir kripto para çıkarılamaz.”

Napoli daha önce, Blockchain teknolojisinin olası uygulamalarını incelemek için bir proje başlattı. Napoli, her ne kadar da kendi kripto parasını çıkaracağını belirtse de bunun önünde engeller olduğunu unutuyor. Geçtiğimiz yıl Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi hiçbir üye devletin kendi para birimini piyasaya süremeyeceğini ve avro bölgesinin para biriminin avro olduğunu belirtmişti.

Cointube

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin