Wall Street'in kripto kralı, internetin para birimi Bitcoin için çağrıda bulundu
Wall Street'in kripto kralı, internetin para birimi Bitcoin için çağrıda bulundu

Wall Street’in kripto kralı, internetin para birimi Bitcoin için çağrıda bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Wall Street’in kripto kralı, Bitcoin‘i tartışmak için katıldığı CNBC’nin Fast Money panelinde Bitcoin’i “internetin para birimi” olarak adlandırdı.

Kripto kralı: “Bitcoin en iyi kripto yatırımıdır.”

Susquehanna International Group’ta dijital varlık ticareti yapan Bart Smith, uzmanlığından dolayı Wall Street’in kripto kralı olarak adlandırıldı. Kripto para birimine yatırım yapmaya yönelik yükseliş eğiliminden söz eden Bart Smith, Bitcoin için hala insanların “işlevsel olarak kullandığı” en iyi kripto yatırımı olduğunu söyledi ve ekledi:

Bugün insanların işlevsel olarak kullanabileceği bir varlığa sahip olmak istiyorsanız, bu Bitcoin’dir.

Bitcoin hala devam eden rutin güvenlik tartışmasını gündeme getirdi. Çeşitli döviz kurları gibi hafifletici faktörlerle piyasada uzun süreli oluşan zorlu bir baharın etkileri hissediliyor. Smith, 2017 sonbaharında vadeli Bitcoin işlemleri yaratılmasının, kripto para piyasasında erken bir genişleme yarattığına işaret etti ve ekledi:

İnsanlar Bitcoin hakkında çok heyecanlandılar, diğer tokenler için de gerçekten heyecanlılardı ve aniden tüm bu küçük tokenleri gördünüz: İnsanlar onlardan heyecan duydukça, kitlesel olarak üstün performans gösterdiler. Ve sonunda kendimizi bulduk.

Smith, Bitcoin’in yarattığı kullanım durumlarına dikkat çekerek:

ABD’deki insanlar kripto para birimi satın aldıklarında genellikle dolar kullanıyorlar, ancak başka bir ülkede, “kripto rezerv para birimi” olan Bitcoin ile satın alma yapıyorlar.

Smith, kripto rezerv para birimi olarak rolünün ötesinde Bitcoin’in, bir havale ödeme yöntemi olarak kullanımını göstermek için çalışan ve yaşadıkları yerde geri ödeme yapan insanlar hakkında şöyle söyledi:

 

İnsanlar Western Union gibi geleneksel bankaları kullanıyorlar. Bu yavaş ve pahalı bir transfer. Bitcoin ile hızlı ve ucuz bir transfer yapabilirim. Ve açıkçası, bu konuda kimse beni durduramaz.

 

Fast Money panelinde Bitcoin’in sağladığı rekabet avantajından bahsederek şunları ekledi:

Diğer kullanım durumlarına, akıllı sözleşmelere, Lightning Networke ve bu farklı teknolojik gelişmelere bakınca, insanların bir şeylerin farkına varmaya başladığını düşünüyorum ancak bu değişim süreci zor ve zaman alacak bir süreç.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin