Bitcoin’deki düşüşün nedeni belli oldu: SEC, bir ETF kararını reddetti!
Bitcoin’deki düşüşün nedeni belli oldu: SEC, bir ETF kararını reddetti!

Wall Street’in Bitcoin Boğasından yeni ETF açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi piyasası geçen yıl çok fazla acı çekti, ancak durumun düzelmeye başladığı görülüyor. Beklendiği gibi, kripto alanındaki büyük peruklar olumlu bir gelişme olduğunu fark etti. Bu insanlardan biri olan Fundstrat Global Advisors’ın CEO’su Tom Lee, geçtiğimiz yılın en çalkantılı günlerinde bile Bitcoin konusunda her zaman iyimser davrandı.

Bitcoin yükseliyor

İstanbul’daki Blockchain Ekonomi Zirvesi’ndeki bir röportajda konuşan Lee, Bitcoin’in geleceği konusundaki iyimserliğini paylaştı. Tom aynı şekilde Bitcoin’in 3.900 Dolara ulaştığını söyledi. Ona göre, 3.900 Doların fiyatı sadece bir başlangıç ​​ve yıl sonunda Bitcoin daha pahalıya mal olacak.

Tom’a göre, dünya borsalarındaki mevcut büyümenin, Bitcoin üzerinde kesinlikle olumlu bir etkisi olacak. Ayrıca, doların istikrarlı olması, Bitcoin piyasası için iyi bir haber.

Bitcoin başarılı olmak için ETF’ye ihtiyaçı yok

Beklenen Bitcoin-ETF onayı hakkında yorum yapan Tom, oldukça radikal bir görüşe sahipti. Ona göre, Bitcoin ETF’lerin 2019’da onaylanma olasılığı düşük. Bir ETF’nin Bitcoin için faydalı olmasına rağmen, kripto para biriminin piyasada başarılı olmak için ETF’ye gerçekten ihtiyacı olmadığını söyledi.

Şu anda SEC tarafından değerlendirilmeyi bekleyen iki ETF başvurusu var: biri NYSE, diğeri CBOE. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, SEC komitesinin çeşitli üyeleri,  ETF’nin yakında onaylanabileceği anlamına gelen sıcak davranışlar sergiledi.

Ekonomik durgunluk kriptografiye katkıda bulunabilir

Küresel ekonominin durgunluğa bakıldığında, Tom Lee, bu senaryonun gerçekten Bitcoin’in çıkarlarına uygun olabileceğine inanıyor. Ona göre yaşanan durgunluk gittikçe daha fazla insanın kripto para birimleri ile ilgileneceği gerçeğine yol açabilir; bu da talepte bir artışa ve nihayetinde fiyat yükselişine neden olur. Ancak, işlem hacmi açısından Tom Lee, önemli bir değişiklik olmayacağına inanıyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin