XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!
XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!

Devasa Ripple fiyat tahmini: XRP 1.000 dolara ulaşacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Üçüncü en büyük kripto para birimi Ripple şu anda 0,30 dolardan işlem görüyor. Ancak bir kripto para analistine göre, önümüzdeki yıllarda XRP 1.000 dolara ulaşacak.

”Ripple zirveden yüzde 33.000’den fazla bir büyüme görebilir.”

7 Ocak’ta XRP, 3 dolara çıktı ve şimdi AinisSpainis isimli bir kripto para analistine göre, XRP zirveden yüzde 33.000’den fazla bir büyüme görebilir. Bununla birlikte analist, önceki alçaklardan yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerine kadar çekilen Fibonacci uzantılarına dayanarak fiyatın daha da düşeceğini açıkça belirtti. Ayrıca analist, bunun yaklaşık 3 yıl belki de on yıl veya daha da fazla zaman alabileceğinde belirlenmiş bir tarih bulunmadığını da ekliyor. AinisSpainis konuya yönelik açıklamalarının devamında şunları söyledi:

Bu fanatik karmakarışık fiyat tahmini değil. Fiyat hedefi bölgeleri önceki düşük seviyelerinden yeni ATH’lere kadar olan Fibonacci eklentilerine dayanmakta. Bu, XRP’nin hayatının başlangıcından itibaren %100 doğru sonuçlar gösterdi. Bu hedeflere ulaşmak için birçok şeyin gerçekleşmesi gerekiyor. Ama bu mümkün. Mum deseni sadece eğlence amaçlıdır. Hedefler için tarih yok. Tüm hedef bölgelere ulaşmak 3 yıl veya 10 yıl ve daha fazla sürebilir.

Grafik Kaynağı: TradingView

“Bu dünyada gerçekçi olmayan hiçbir şey yok.”

Nisan ayında Pantera Capital’in CEO’su Dan Morehead, tüm kripto endüstrisinin kolayca 40 trilyon dolara ulaşabileceğini söyledi. Ancak eğer AinisSpainis’ın tahmini gerçekleşirse ve XRP 1.000 dolara yükselirse, mevcut dolaşımdaki arzda 41 trilyon doların üzerinde bir piyasa değeri elde edecek. Analist tahmininin gerekçelerini şu sözlerle açıklıyor:

Bu dünyada gerçekçi olmayan hiçbir şey yok. Hedef bölgeler önceki düşüklerden yeni ATH’lere kadar olan Fibonacci uzantılarına dayanıyor ve bu şimdiye kadar %100 çalıştı. Hiç kimse geleceğin ne getireceğini söyleyemez. Ancak geçmişe bakarak geleceği resmedebiliriz.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin