Öngörüleri tutan analistten yeni bir Bitcoin tahmini geldi
Öngörüleri tutan analistten yeni bir Bitcoin tahmini geldi

Wall Street yatırımcısı Bitcoin piyasasına giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Wall Street yatırımcısı ve özel sermaye şirketi KKR & CO’nun kurucu ortağı Blockchain ve Bitcoin alanında yatırım yapıyor. 

Wall Street yatırımcı Bitcoin ve kripto pazarına girdi

KKR & Co.’nun kurucu ortağı Henry Kravis, Bloomberg tarafından yayınlanan bir rapora göre, ParaFi Capital tarafından sağlanan bir kripto fonuna yatırım yapıyor. Bu şekilde Bay Kravis, Peter Thiel, Alan Howard veya Louis Bacon gibi tanınmış diğer yatırımcılara katılıyor.  ParaFi Capital’in kurucusu Ben Forman, kripto pazarının yatırımcılar için harika fırsatlar sunduğunu düşünüyor. Bu konuda Forman şunları söyledi:

Yüksek verimli pazarlarda, endeksi onlarca baz puanla daha iyi yapmak için savaşırdım. Öte yandan Bitcoin ve kriptolar belirsizlik nedeniyle, aktif yöneticilere muazzam miktarda imkan sunar.

Bitcoin’in yaşadığı mevcut boğa eğiliminin arkasında kim var?

Forman KKR & Co.’da çalışıyor ve yönetiminde 190 milyar dolarlık varlık var. Kripto pazarına ve Blockchain teknolojisine odaklanmak için işini terk etti ve piyasaya girdi. Blockchain teknolojisine yatırım yapmak istediğini ancak KKR’nin bunu yapacak en uygun formatı sağlamadığını belirtti. Bazı analistler, Bitcoin’in yaşadığı mevcut boğa eğiliminin 2017’de olduğu gibi bireysel yatırımcılar yerine daha büyük yatırımcılar tarafından desteklendiğini öne sürüyor. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin