Amazon’da en çok satan altcoin kitabının yazarı uyardı: “Altcoin’ler böyle giderse yıl sonunu göremez.”
Amazon’da en çok satan altcoin kitabının yazarı uyardı: “Altcoin’ler böyle giderse yıl sonunu göremez.”

Google trendleri altcoin mevsiminin hemen köşede olduğunu öne sürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin’ler, Bitcoin’in fiyatındaki ani ve öngörülemeyen artış nedeniyle BTC’ye karşı büyük bir düşüş yaşadı. Altcoin’lerin çoğu, beş aydan fazla süredir tutulan güçlü desteği kırdılar. Google eğilimleri, “Altcoin” anahtar kelime aramasının son birkaç gün içinde arttığını ve altcoin’ler için ilginin fazlalaştığını gösteriyor.

Altcoin sezonu çağrılıyor

XRP, Ethereum (ETH), Cardano (ADA), MATIC, vb dahil olmak üzere altcoin’ler, BTC’ye karşı büyük miktarda azaldı, bunun nedeni çoğunlukla Bitcoin’in fiyatlarındaki pompa. En büyük borsalardan biri olan Binance, altcoin sezonunu “çağırmak” için komik bir tweet attı.

En son pompalanan altcoin’ler, Bitcoin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığında 2017 yılındaydı. En büyük kazanan %36.108 ile pompalanan XRP, ikinci büyük kazanan %29.842 ile NEM oldu, Ardor ise üçüncü oldu ve %16.809 arttı.

Çoğu altcoin ölecek

Yukarıdaki yüzdeler, altcoin sezonu başlarsa altcoin’lerin tanık olabileceği devasa artışa işaret ediyor. Ancak, bu sözde “altcoin sezonu”nun gelmeyeceğine ve altcoin’lerin çoğunun “iflas edeceğine” inanan insanlar var. Peter Brandt, bu olumsuz düşünenlerden biri.

Brandt, 2017’nin alt sezonunu DotCom balonuyla karşılaştırdı ve sadece birkaç önemli şirketin hayatta kaldığını gösterdi. Bu durumun altcoin’ler için de aynı olacağını ve çoğu kripto paranın silineceğini söyledi. Bitcoin toparlanması momentumunu tüketti ve yanlara doğru hareket etmeye başladı, bu nedenle Bitcoin nefes alırken, altcoin’ler yakın bir gelecekte düzgün büyüklükte bir ralli için toplanıyor olabilir.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin