Wall Street kurumları, Bitcoin için kötü günlerin bittiğini düşünüyor
Wall Street kurumları, Bitcoin için kötü günlerin bittiğini düşünüyor

Wall Street kurumları, Bitcoin’in dibe vurduğunu düşünüyor: Ancak Twitter kullanıcıları farklı görüşte!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Wall Street kurumları ve Twitter kullanıcıları, Bitcoin konusunda farklı görüşe sahip. Ancak yeni yapılan bir ankete göre genellikle daha ihtiyatli davranan kurumlar, Bitcoin’in dibi gördüğü konusunda bireysel yatırımcılardan daha iyimser.

Wall Street kurumları, Bitcoin için kötü günlerin bittiğini düşünüyor

Fundstrat’ın kurucu ortağı Tom Lee, yakın tarihli bir akşam yemeği sırasında 25 kurumla bir anket yaptı ve yanıtlarını, 9.500 kişinin katıldığı bir Twitter anketine verilen yanıtlarla karşılaştırdı. Kurumların çoğunluğu, Bitcoin fiyatının “zaten dibe vurduğunu” belirtirken Twitter anketine katılanların çoğu ise fiyatın daha fazla düşeceği görüşündeydi.

Twitter’da “Bitcoin ne zaman dibe ulaşacak?” sorusuna yanlızca yüzde 44’lük bir kesim, zaten düşük seviyeye geldiğini belirterek yanıt verdi. Bununla birlikte özel akşam yemeğindeki kurumların yüzde 54’ü Bitcoin fiyatı için en kötü günlerin bittiğini söyledi.

Kurumlar ayrıca, Bitcoin fiyatının yükselişi konusunda da iyimser

Kurumlar ayrıca, Bitcoin fiyatının yükselişi konusunda da daha iyimserdi. Kurumların yüzde 57’si, Bitcoin’in 2019’un sonuna kadar 15.000 dolardan ‘ay’a çıkacağını söyledi. Bu konuda Twitter kullanıcıları daha az iyimserdi. Bu nedenle böyle düşünen Twitter kullanıcılarının oranı yüzde 40’ta kaldı.

Kripto varlık sınıfı, dikkatli ve uzun vadeli yatırımcılar için çok riskli. Bitcoin’in fiyatı, bu yıl, fon yaratma hileleri, yüksek profilli hackler ve yeni alıcıların yetersizliği konusunda düzenleyici baskılardan sonra yüzde 52’den fazla bir oranda düştü. Varlıkları güvenli bir şekilde nerede saklamak hala büyük ölçüde çözülmemiş bir konu. Fundstrat anketinde, katılımcıların çoğunluğu merkez bankalarını “fiyatları etkileyen en önemli makro faktör” olarak adlandırdı.

Finance.yahoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin