FOMO kurumlara kaymaya başladı: Bitcoin fırsatını kaçırmak istemiyorlar!
Ünlü ekonomist: “Bitcoin fiyatını Wall Street kontrol ediyor!”

Bomba iddia! Wall Street kripto para piyasasına trilyonlar akıtacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano‘nun (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, Wall Street’in trilyonlarca doları kripto piyasasına aktarabileceğini söyledi. Uzmanlara göre, eğer Wall Street kripto piyasasına girerse ciddi bir toparlanma söz konusu olabilir.

Coinmarketcap’e göre 3,5 milyar dolarlık toplam değerle en büyük sekizinci kripto para birimi olan Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson’ın 21 Haziran’daki tweeti şöyleydi:

Bozuk plak gibi kripto paraların öleceğini söyleyen medyanın kaçırdığı büyük nokta şu ki; Wall Street tüm birikmiş parasıyla partiye katılıyor. Bu bir anda piyasaya trilyonlarca para girişi demek. Gelecek çok parlak!

Wall Street kripto yatırımcılarına yönelik hazırlıklar yapıyor

Cardano bundan bahseden ilk isim değil. Coinbase 6 Mart’ta Index Fund’da yaptığı açıklamada kurumsal yatırımcıların büyük miktarlarda parayı kriptoya aktarmalarının mümkün olduğunu belirtti. Ayrıca ekledi:

Tüm yatırımcıların kullanabileceği ve daha geniş dijital varlıkları kapsayacak şekilde daha fazla fon sunmak için çalışıyoruz.

Çalışmalar Nisan ayında başladı

Business Insider, Goldman Sachs’ın bir kripto ticaret masası açtığını Nisan’da bildirmişti. Bloomberg ise Barclays Plc’nin aynı yönde bir adım atmaya hazırlandığını söyledi.

Barclays sözcüsü Andrew Smith yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Dijital para birimindeki gelişmeleri sürekli olarak izliyoruz ve müşterilerimizle bu pazardaki ihtiyaçlarını karşılamak adına diyalog kurmaya devam edeceğiz.

“Hedef önümüzdeki 10 yıl içinde 40 trilyon dolar.”

Dijital varlıklara ve para birimlerine odaklanan San Francisco merkezli bir yatırım firması olan Pantera’nın CEO’su Dan Morehead, 24 Nisan’da Bloomberg’e 400 milyar dolarlık kripto pazarının 4 trilyon dolara patlayabileceğini söyledi ve pazarın seyrini önümüzdeki 10 yıl içinde 40 trilyon dolara fırlatabileceğini açıkladı.

Hedge fonu ortaklarının yüzde 10’unun kurumlar olduğunu ve önümüzdeki bir buçuk yıl içinde bunun hızla değişeceni belirten Morehead:

400 milyar dolarlık bir varlık uzun süre göz ardı edilemez.

altcoinbuzz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Wall Street analisti Tom Lee: “Bitcoin fiyatı çıkabilir ama düşmez!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin