Trezor güncellemelerle coşacak.
Trezor güncellemelerle coşacak.

Trezor donanım cüzdanı yeni güncellemeleriyle dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in özel anahtarları, Trezor Hardware Wallet tarafından sağlanan gelişmiş bir güvenlik teknolojisi tarafından ele alınıyor. Donanım cüzdanı, kullanıcının özel anahtarlarını güvenli bir cihazda saklayan ve kullanıcı tarafından fiziksel olarak saklanan özel bir kripto cüzdanı türü olarak karşımıza çıkıyor.

Trezor güncellemeleri yayımlandı

Bu yılın başlarında donanımı yaratan ekip, tüm kripto cihazlarının yükseltileceğini duyurmuştu. Bugün, Trezor ekibi sonunda planı duyurdu.

Cüzdanın resmi Twitter hesabı şu tweet’i attı:

Neredeyse her şey için güncellemeler yayınlanıyor: Model T, One ve Trezor Cüzdanı! İçeride, Zcash Overwinter, Bitcoin Cash Cashaddr, genişletilmiş paralar ve token desteği ve daha fazlasını bulacaksınız. Tüm ayrıntıları öğrenmek için blogumuzu okuyun: https://blog.trezor.io/june-updates-trezor-devices-one-modelt-wallet-zcash-cashaddr-doge-8d98c2a73036… # SecurityMadeEasy

One ve Model T arasında ciddi farklar var

Ekip Twitter’da gerçekleştirdiği açıklamanın yanı sıra Medium’da da bazı gönderiler yayınladı.

One ve Model T arasındaki temel farklar

One’ı daha önce kullandıysanız, alışmanız gereken bazı farklılıklar var. Model T, fiziksel düğmelere duyulan ihtiyacı ortadan kaldıran bir dokunmatik ekran kullanacak. Onboarding sürecinden geçerken ele alacağımız daha fazla fark da söz konusu.

PDF olarak çıktı alma, yeni paraları tanıma gibi özellikler geldi

Ekip, One ve Model T’nin ürün yazılımını, bazı kripto para birimlerindeki değişiklikleri yansıtan yeni özellikler ve ayarlarla güncelledi.

Ayrıca cüzdan, Model T’nin NEM ve Lisk desteği ile diğer kripto para birimleri için ürün yazılımı güncellemesi gibi cihazlarda kripto para birimi desteğini genişletti. One artık yeni coin ve tokenleri tanımayı ve kabul etmeyi de öğrendi.

Her iki cüzdanın arayüzü de güncellendi

Cüzdan arayüzü One ve Model T ile birlikte güncellendi.

Ekip, işlem geçmişini PDF formatında dışa aktarmak için özellikler geliştirdi. Fiat’a dönüşüm tahmini yapıldı, Dogecoin ve Vertcoin gibi yeni para birimleri de kullanıcılara tanıtıldı.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Trezor Cüzdanı Lisk (LİSK) ile birlikte 6 kripto para için destek ekliyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin