Wall Street
Wall Street kripto planlarına kripto paraların düşük fiyatları mı engel oluyor?

Wall Street devleri: “Bitcoin bir daha 20 bin doları görmeyecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yahoo Finance’den Dion Rabouin, Rick Newman, Dan Roberts, kripto paralar ve Bitcoin’in mevcut vaziyeti hakkında yorumlarda bulundu. Wall Street devleri bazı noktalarda ayrılsalar da genel kanı, Bitcoin’in tekrar 20 bin doları göremeyeceği üzerine.

Wall Street’in üç dev ismi, Aralık 2017’de yaşanan zirvenin tekrar yaşanacağı konusunda pek de iyimser değil.

“Pazar büyük holdingler tarafından kolaylıkla manipüle edilebiliyor.”

Dan, Bitcoin fiyatlarının gelecekte yükselebileceğini, ancak asla 20.000 dolara çıkmayacağını belirtti.

Dan:

İnsanların 20.000 dolarlık değere yeniden ulaşılacağını beklemesi pek gerçekçi değil. Pazarın büyük holdinglere sahip birçok yatırımcı tarafından nasıl manipüle edildiğine dair güçlü kanıtlar var, bu da fiyatların büyük ölçüde artmasına neden oluyor.

Sektör üç temel fraksiyondan oluşuyor

Dan ayrıca, Bitcoin dünyasını üç farklı fraksiyona işaret ederek açıkladı.

Dan’e göre ilk fraksiyon Bitcoin’i bir yatırım olarak satın alan ve elinde tutan spekülatörlerden oluşuyor. İkinci fraksiyon, Blockchain destekli Bitcoin’e geleceğin yenilikçi teknolojisi olarak bakan kişileri içeriyor ve üçüncü fraksiyon, Bitcoin’e bir aldatmaca olarak bakan ancak Blockchain teknolojisini destekleyen bireylerden meydana geliyor.

Dan ayrıca, Wall Street finans dünyasındaki büyük bir kesimin Bitcoin’e bir aldatmaca olarak bakma niyeti olduğunu belirtti.

“Altı ay sonrasında değil, beş yıl sonrasına bakmalıyız.”

Yahoo’nun finans yazarlarından Rick Newman da Bitcoin hakkındaki görüşlerini ifade etti.

Newman:

Bundan beş yıl sonra neye benzediğiyle ilgileniyorum, bundan bir ay sonra nasıl göründüğüne aldırış etmiyorum.

Blockchain teknolojisinin gelecekte endüstrileri dijitalleştirmede çok faydalı olduğunu belirten Rick, birçok kişinin hala Blockchain teknolojisini dünya çapında farklı şeylere uygulamaya çalıştığını söyledi.

Uzun vadeli senaryo hakkında konuşan Dion ise Wall Street’in sözde kurtlarından Jordan Belfort’un kripto para birimi endüstrisinin tam bir aldatmaca olduğunu iddia ettiğini de sözlerine ekledi.

Wall Street devleri Bitcoin’in tekrar 20 bin doları göremeyeceği görüşünde

Dan:

Başarılı işletmelere, yatırımlara ve şirketlere sahip binlerce birey artık tamamen kripto paralara yöneldi ve böylelikle böyle bir sektörü kabul etmeyi çok önemli hale getirdiler.

Üçlü, ayrıca Blockchain endüstrisinin henüz herhangi bir ana akım yeniliği geliştirip geliştirmediğinin tartışmaya açık olduğunun altını çizdi. Ancak Dan, sektörün bir aldatmaca olmadığını ve gelecek için büyük potansiyele sahip olduğunu söyledi.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin