Bitone Trade HK en yeni kripto para borsaları arasında
Bitone Trade HK en yeni kripto para borsaları arasında

Endonezya, Güney Kore ve Hong Kong’da yeni kripto para borsaları açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde yeni kripto para borsaları resmi olarak Hong Kong, Güney Kore ve Endonezya’da kripto para piyasasına gireceklerini duyurdu. Halka açık bir Japon şirketi olan Bit One Group ile bağlantılı, Bitone Trade HK, 30 kripto parayı listeleyecek. Huobi Endonezya 123 kripto parayı destekleyecek. Bu arada, yeni bir Kore Borsası olan Probit, 157 kripto parayı destekleyecek.

Bitone Trade HK en yeni kripto para borsaları arasında

Bit One Group Perşembe günü yaptığı açıklamada, ticaret platformunun bu ay başlarında piyasaya sürüleceğini şu şekilde duyurdu:

Platformumuz Asya’nın uluslararası finans merkezi olan Hong Kong’da piyasaya sürülüyor ve müşterilerimize istikrarlı ve güvenli hizmetler sağlıyoruz. Temel olarak Asya pazarı için hedefimiz 5 milyar ABD doları tutarında bir işlem hacmi elde etmek.

Borsa 30 kripto para desteği ile başlayacak olsa da, gelecekte 100’den fazla kripto paranın kabul edileceğini belirttiler.

Huobi Endonezya Borsası

Huobi Endonezya Borsası’nın lansmanını Huobi ve Asya Finansal Grup ortaklaşa yaptı. Borsa şu anda üç kripto parayı listeliyor ve geri kalan 120 kripto parayı da çok yakında listeleyecek. Şu anda ticarete açık olan 3 kripto para USDT, BTC ve ETH’dir

Probit Borsası

Yeni kripto para borsası Probit, Ekim ayı ortasında Probit Private Limited tarafından, 157 kripto para birimini ve sekiz dili destekleme planları ile piyasaya sürülecek. Probit Private ekibi açılışlarını şu şekilde duyurdu:

Probit Borsası, saniyede 1,5 milyondan fazla işlem yapabilir.  Dijital varlıkların %95’inden fazlası, bilgisayar korsanlığı veya hırsızlığı önlemek için soğuk cüzdanlarda saklanacak. Ayrıca, müşteri hesaplarının saldırıya uğramaması için donanım anahtarları ve yazılım çift kimlik doğrulamasını da destekleyecek.

News.bitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin