Wala (DALA), bir cüzdan gibi hareket eden bir akıllı telefon uygulaması geliştirdi
Wala (DALA), bir cüzdan gibi hareket eden bir akıllı telefon uygulaması geliştirdi

Wala (DALA), Güney Afrikalılara yardım etmek için projeler geliştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Afrikalı tüketicilere uygulanan banka ücretleri çoğu kişinin sevdiklerine para gönderememesine neden oluyor. Ancak Wala (DALA), Güney Afrika’da, kripto para kullanarak bu süreci daha kolay hale getirmek için adımlar atıyor.

Wala (DALA), bir cüzdan gibi hareket eden bir akıllı telefon uygulaması geliştirdi

Wala, bir cüzdan gibi hareket eden bir akıllı telefon uygulaması geliştirdi ve kullanıcıların mevcut bankacılık altyapısını kullanarak uygulama aracılığıyla işlem yapabilmelerini sağlıyor. Ancak, yüksek bankacılık ücretleri Wala’nın müşterilerini üzüyordu. Bununla birlikte, kripto para birimlerini kullanarak, yatırımcılar için eşler arası ağ üzerinden ödeme yapmayı kolaylaştırabileceklerini, bu sayede havale, veri, elektrik faturalarını ve hatta okul ücretlerini ödeyebileceklerini fark ettiler.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında bir ICO sırasında 1,2 milyon dolar değerinde Ethereum tabanlı DALA tokeni satmayı başaran Wala, şu anda Güney Afrika, Zimbabve ve Nijerya’da binlerce kişinin işlemlerini kolaylaştırmasına yardımcı oluyor. Şimdi DALA, Uganda için gigawatt ölçekli bir güneş programı ile bir Blockchain tabanlı temiz enerji ekonomisi oluşturmak için bir ortaklık duyurdu.

Ugandalılar, DALA tokenini kullanarak güneş enerjisi satın alacak

Enerji şirketi CleanPath Emerging Markets Uganda (CPEM), Uganda hükümeti ve Uganda Enerji ve Maden Geliştirme Bakanlığı ile ortaklık kurdu. Şirket Ugandalıların DALA tokenini kullanarak güneş enerjisi satın almasını sağlayacak. DALA Blockchain, hesap defteri, satıcı sözleşmeleri ve iş ortağı taahhütlerini yönetmek için CPEM tarafından kullanılacak. Wala’nın kurucu ortağı ve CEO’su Tricia Martinez, konuya yönelik şunları söyledi:

DALA’nın lansmanından bu yana gördüğümüz rakamlar şaşırtıcıydı ve şu anki kullanıcılarımızın büyük bir kısmı Uganda’da. Bu yüzden bu ortaklık bir sonraki adım. Kullanıcılara DALA’yı kullanmanın avantajlarından bahsediyoruz. Üst düzey kullanıcı trafiği, Uganda’nın günlük işlemleri sırasında kripto varlıklarını kullanmaya hazır olduğunu da gösteriyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin