Voyager Digital işlem ücreti almayan kripto para uygulaması duyuracak
Voyager Digital işlem ücreti almayan kripto para uygulaması duyuracak

Voyager Digital işlem ücreti almayan kripto para uygulaması duyuracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para topluluğundaki neredeyse tüm para birimlerinin bir toparlanma göstermeye başlamasıyla birlikte, ABD’li yatırımcılar için potansiyel olarak başka iyi haberler de var. Uber’in eski baş teknik sorumlusu (CTO) ve eski bir Wall Street yöneticisi tarafından kurulan bir kripto varlık komisyoncusu olan Voyager Digital, bu yılın sonunda yeni bir mobil kripto para birimi işlem uygulaması duyuracağını açıkladı.

Kripto para varlık ticareti için yepyeni bir dönem vaat ediliyor

Bir basın açıklamasında Voyager, yatırımcılar için “geniş kapsamlı popüler kripto varlık ticareti yapmak için akıllı sipariş yönlendirme teknolojisiyle en iyi uygulamayı sağlayacak kurumsal bir platform” oluşturduğunu söyledi.

“Voyager, yatırımcıların tüm kripto varlıklarını tek bir yerde, verimli ve güvenli bir şekilde yönetebilmeleri için tek bir erişim noktası olacak…”

Platformu daha da cazip kılan, kullanıcıların işlemlerinden herhangi bir ücret talep edilmeyecek olması ve Voyager’ın alım-satım emirlerinde asgari miktarlar gerektirmeyecek olması. Başka bir şekilde söylememiz gerekirse, kullanıcı dostu bir ticaret platformu olacak olması.

Voyager, transferler için akıllı sipariş yönlendirme sistemi (SOR) kullanacak. SOR piyasadaki bankacılar ve komisyoncular tarafından yaygın olarak kullanılan bir yazılım uygulaması ve siparişlerin düzenlenmesini geliştirmeye çalışan farklı ticaret alanlarındaki siparişlerin alım satımını yönlendirmek için bir algoritma kullanıyor.

Voyager Digital birçok yeni fırsat sunuyor

Lightspeed Financial’i kuran Stephen Ehrlich ve eski Uber CTO’su Oscar Salazar, Gaspard de Dreuzy ve Philip Eytan ile  Voyager Digital’i kurdu. Ehrlich, şirketin CEO’su olarak görev yapıyor ve projenin, grubun “bu alternatif varlık sınıfının, kripto varlıklarının yeni bir yatırımcı neslini güçlendiren bir inançla ne kadar etkili olacağına ilişkin ortak bir vizyona sahip olduğunun farkına vardığını…” söyledi.

Ehrlich,

“Çoklu değişim platformumuz, perakende yatırımcılara hızlı uygulama ve daha iyi fiyatlandırma sunarak, büyük ölçüde parçalanmış bir ekosistemi birleştirecek ve kullanıcıların bir araya toplanmasına yardımcı olacak. Ayrıca bankacılığa, aracı kurumlara ve sağlık standartlarına uygun olarak, sınıfında en iyi güvenlik uygulamalarını geliştirdik ve adapte ettik. Yatırımcılara bu yeni varlık sınıfına yatırım yapmak için güvenli bir ortam sunuyoruz. ”

Voyager uygulamasının ön görülen özelliklerini şöyle sıralayabiliriz;

  • En popüler 15 dijital varlığa ve çok daha fazlasına erişim
  • Fiat ve kriptoda alt taban olmadan anlık hesap açma ve yatırım yapma imkanı
  • Komisyonsuz bir şekilde, akıllı sipariş yönlendirme ile coinden coin’e ya da fiattan coin’e hızlı alım satım yapma şansı

Eski Uber CTO’su Salazar;:

“Amacımız güvenilir bir temsilci olmak ve yeni kripto dünyasında kullanıcılara rehberlik etmektir. Bu nedenle, tamamen ölçeklendirilebilen ve açık bir mimari platform aracılığıyla, basit ve kullanımı kolay bir kullanıcı arayüzü sunuyoruz. Ayrıca, kullanıcıların daha akıllı ve daha bilinçli kararlar vermelerine yardımcı olmak için ticari uyarılar, sosyal medya yayınları ve haberler de dahil olmak üzere bir dizi araç ve işleve erişmelerini sağlıyoruz. ”

Voyager uygulaması bu yılın son çeyreğinde piyasaya çıkmak için şimdiden New Hampshire, Montana, Massachusetts, Missouri ve California’da beta testlerine başladı. Şirket diğer eyaletler için kaydının yapılmasını bekliyor ve 40’ın üzerinde eyalette yasal olmayı hedefliyor.

coingeek

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin