Volkswagen, Blockchain teknolojisini araçlarına entegre etmek istiyor.
Volkswagen, Blockchain teknolojisini araçlarına entegre etmek istiyor.

Volkswagen, Blockchain hamlesiyle yine çok konuşulacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Volkswagen, Blockchain teknolojisini araçlarına entegre etme fikrine büyük ilgi gösteriyor.

Alman otomobil üreticisi Volkswagen AG, resmi web sitesinde şirketin Blockchain’in uygulanması konusunda bir araştırma başlattıklarını duyurdu. Benjamin Sinram ve Nicolai Bartkowiak, Blockchain teknolojisini otoyollara getirmek için çalışan Volkswagen Group IT’nin iki personeli.

Volkswagen, Blockchain araştırmaları için 300 kişilik bir ağ oluşturuyor

Teknolojinin uygulanışını incelemek için gösterdikleri çabaların bir parçası olarak, düzenli olarak bu konuyla ilgili fikirleri buluşturan, tartışan ve fikir alışverişinde bulunan 300 Volkswagen çalışanından oluşacak bir ağ yaratılacak.

Volkswagen’de, kurcalamaya dayanıklı kilometre sayaçları, benzin istasyonlarında otomatik ödemeler ya da araba yıkamaları gibi araçların büyük bir potansiyele sahip olduğu belirtiliyor.

Ortak kanı, Blockchain’in üst düzey güvenlik sağladığı

Özellikle hangi Blockchain teknolojisini kullanmayı planladıkları belirtilmedi. Fakat gönderide, Bitcoin, IOTA ve Ethereum’dan söz ediliyor ve tüm Blockchain modellerinin ortak bir özelliği olarak güvenliğe dikkat çekiliyor.

Sinram mesajında, çalışmanın amacını şu şekilde ifade etti:

Müşterilerimizin Blockchain sistemlerine aşina olmasını istiyoruz.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Volkswagen, Blockchain patentiyle büyük ses getirecek

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin