ZEC fiyat analizi: Son 24 saat içinde yüzde 30 arttı

Zcash haftalık güncelleme raporunu yayımladı: Son gelişmeler neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zcash haftalık güncelleme raporunu resmi forumunda yayımladı. Bu haftaki rapor, gelecekteki sürümlerin beklentisiyle pek çok gelişme yaşanabileceğini ortaya koyuyor.

Zcash haftalık güncelleme raporuna göre yoğunlaşılacak alanlar

Zcash ekibinin bu hafta yoğunlaşacağı anahtar alanlar şu şekilde sıralandı:

  • Zcashd 2.0’ın piyasaya sürülmesi
  • Sapling
  • Web sitesi yeniden pazarlama
  • Zcash toplantılarının ayarlanmasına yardımcı olacak bir politika

Ekip 13 Ağustos Pazartesi günü piyasaya sürülmesi beklenen Zcashd 2.0 sürümünün bu hafta içinde farklı bir tarihe alınma olasılığının olduğunu belirtti. Duyuruda ayrıca şu ifade yer aldı:

Blogda yayınlanan sürümün içeriğiyle ilgili daha fazla ayrıntıya sahip olacağız.

Zcashd 2.0 sürümüyle gelecek özellikler

Zcashd 2.0 sürümü, sabit kodlu Sapling aktivasyon yüksekliği ile ilk Sapling uyumlu sürüm olacak. Tüm geliştirme güncellemeleri zcashd-team adlı topluluk kanalında takip edilebilir.

Yukarıdakilere ek olarak Zcash, Perspectives adlı video dizilerinin yayınlandığını duyurdu. Perspective, topluluğun ilk konferansı olan Zcon0 konferansında çekilen bir dizi videodan oluşuyordu.

Zcash topluluğunun çeşitli üyeleri, protokollerin yönetişimi, ekosistemin kullanılabilirliği, gelecek Zcash protokolünün yükseltilmesi, düzenleme, piyasa davranışı, karşılaşılabilecek zorluklar ve gizlilik konularını içeren çeşitli konularda perspektiflerini tartıştı.

Topluluk üyeleri aynı zamanda Blockchain geliştirme için Rust kullanabilme olasılığını da inceliyor ve yakında bir toplantı yapacakları ifade ediliyor.

Zcash haftalık performans grafiği

Son 24 saatte %7,51 değer kaybeden Zcash (ZEC), haberin hazırlanma anı itibarıyla 157,07 dolardan işlem görüyor.

4-11 Ağustos 2018: Zcash haftalık performansı
4-11 Ağustos 2018: Zcash haftalık performansı

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

İşte Zcash’in ilk hard forku karşınızda: Overwinter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin