vitalik buterin zcash
Vitalik Buterin’den Zcash hakkında ilginç bir yorum geldi

Vitalik Buterin’den Zcash hakkında ilginç bir yorum geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin, çok sık yapmadığı bir şekilde Ethereum haricindeki başka bir coin hakkında şaşırtıcı bir yorumda bulundu. Bir takipçisinin yönelttiği soru üzerine Zcash hakkında yaptığı yorum birçok kişi tarafından beklenmedik bir durumdu.

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin, övgüde bulunduğu coine Twitter hesabından yorumlarda bulundu. Vitalik’in yaptığı yorum ise bir takipçisinin Ether dışında beğendiği bir coin olup olmadığı sorusu üzerine geldi.

Vitalik Buterin Zcash hakkında havalı bir coin olarak bahsetti

Soru soran takipçisinin asıl amacı ise ANON adında nispeten çok bilinmeyen bir coin hakkında fikri olup olmadığı konusundaydı. Buterin’den ise şaşırtıcı bir şekilde cevap geldi ve zaman zaman diğer coinler hakkında yorum yaptığını söyledi. Sonrasında ise Zcash’in oldukça havalı bir coin olduğundan bahsetti.

Zcash diğer teknoloji liderleri tarafından da takdir topluyor

Gizli kriptografi kullanarak işlemlerin gizliliğini tam olarak koruyabilen ilk açık ve izinsiz kripto para birimi olduğu iddia edilen Zcash, diğer teknoloji endüstrisi oyuncularından çoğu zaman takdir topladı.

Geçtiğimiz ay, Google’ın kurucu ortağı Sergey Brin, ZCash’ın arkasındaki anonimlik kavramının “takip edilemez” olduğunu söyledi. Coin aynı zamanda, Coinbase’in geçtiğimiz ay kripto para borsasının resmi Twitter hesabında da belirtildiği gibi platformlarına eklenmeleri de göz önünde bulunduruyor.

ZCash’ın anonimlik iddiasına rağmen, ABD kanun gücü DEA, daha önce de bildirildiği gibi Zcash kullanılarak yapılan tüm (cezai) işlemleri takip etmenin yollarını bulduklarını söyledi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin