Vitalik Buterin, Ethereum ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı
Vitalik Buterin, Ethereum ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı

Vitalik Buterin’den çarpıcı Bitcoin SV ve Binance açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

YouTuber Hardcore Crypto ile yakın tarihli bir konuşma sırasında, Ethereum’un (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin, Bitcoin SV (BSV) ve Binance hakkında konuştu. Craig Wright tarafından desteklenen dijital varlık hakkında, onun bir aldatmaca olduğunu belirtti. Dahası, Binance’in BSV’yi platformundan çıkarma kararını da değerlendirdi.

Vitalik Buterin, Bitcoin SV’ye ve  Binance’ye karşı yorumlarıyla şaşırttı

Ethereum’un kurucusu, şu anda piyasa değeri açısından şu anda 8. en büyük dijital para birimi olan Bitcoin SV’e karşı. Bitcoin SV Kasım 2018 yılında Bitcoin Cash hard forku olarak oluşturuldu.  Bitcoin SV’yi Craig Wright ve Calvin Ayre desteklerken, Bitcoin Cash Roger Ver ve Jihan Wu tarafından desteklendi.

Hardcore Crypto ile yaptığı konuşmada, Vitalik Buterin Bitcoin SV’nin tam bir aldatmaca olduğunu söyledi. Ayrıca BSV’nin Binance’ten çıkarılmasının da ilginç olduğunu, çünkü borsasnın merkezileşmemiş ve güçlü bir örgüt olduğunu gösterdiğini de ekliyor. Bu konuda Buterin şunları söyledi:

Açıkçası, BSV tam bir aldatmaca, ancak Binance’den çıkarmak, ilginçti. Bunun lehine argümanlar var, fakat aynı zamanda bunun çok fazla güç kullanan merkezi bir borsa olduğuna dair bir argüman da var.

Vitalik Buterin Bitcoin SV’nin “saf çöp kovası” olduğunu ekledi

Binance, son 24 saatte 2,32 milyar dolar olan işlem hacmi ile dünyadaki en büyük ve en popüler kripto borsalarından biri. Vitalik Buterin ayrıca geçmişte Bitcoin ağına iyileştirmeler önerdiği için Bitcoin SV’ye de saldırıyor. Ethereum’un kurucu ortağı, aynı zamanda Bitcoin’in eleştirmeni olduğunu ve şu anda PoW ile nasıl çalıştığını belirtti, ancak BSV’nin “saf çöp kovası” olduğunu da ekledi.

Bitcoin SV’de 128 MB’lık bloklar var, çünkü Craig Wright ve takipçileri, yapılacak en iyi şeyin Bitcoin’i zincir içi iyileştirmelerle ölçeklendirmek olduğuna inanıyor. Bu nedenle, cari yılın üçüncü çeyreğinde de 2 GB’lık blok taşımayı planlıyorlar. Ancak Buerin, bu büyük blokların “delice aptalca bir fikir” olduğunu ve hangisinin BSV’nin vizyonunun olduğunu bilmediğini söyledi.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin