Ripple’ın XRP satışları yıllarca devam edebilir: İyi mi kötü mü?
Ripple’ın XRP satışları yıllarca devam edebilir: İyi mi kötü mü?

American Express Ripple (XRP)’ı kullandığını onayladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

American Express başkan yardımcısı Colin O’Flaherty, Amsterdam’daki Money 20/20 etkinliğinin son gününde konuştu ve şirketinin Ripple’ın xCurrent çözümünü kullandığını doğruladı. Kasım 2018’de American Express’in Ripple’ın teknolojisini sınır ötesi ödemeler için kullanacağı açıklandı.

American Express, Ripple’ın xCurrent’ünü kullandığını onayladı

Ripple fon alıcısı ve göndereni arasında anlık, noktadan noktaya konuşmalar sunar. O’Flaherty’e göre, Ripple müşterilerinin karşılaştığı sorunların çoğunu hafifletmek için gerçek bir fırsat sunuyor. American Express, Çin ve ABD-İngiliz pazarına odaklanarak erişimini genişletmek için Ripple (XRP) ile yakın çalışıyor. Birincisi LianLian ile ortak girişimde Amex, kazançlı Çin e-ticaret pazarına erişim sağlayan bir kart ödeme işlemcisi olarak onaylandı. 

LianLian, RippleNet’in bir parçasıdır ve e-ticaret ödemelerini yapmak için Blockcahin ve sınır ötesi ödemeleri kolaylaştırmak adına xCurrent’ı kullanır. American Express, 2017 yılında RippleNet’e katıldı. Etkinliğe Ripple CEO’su Brad Garlinghouse da katıldı ve İsviçre Ulusal Bankası Konferansında olduğu gibi, Ripple’ın sınır ötesi ödemeler için bir çözüm olarak görülme şeklinden bahsetti. CEO, RippleNet’in büyümesini ve şirketin transferleri nasıl daha ucuz ve daha hızlı hale getirdiğini vurguladı.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin