Vitalik Buterin: “TRON, Ethereum'u geçerse, insanlığa olan inancımı kaybederim.”
Vitalik Buterin: “TRON, Ethereum'u geçerse, insanlığa olan inancımı kaybederim.”

Vitalik Buterin: “TRON, Ethereum’u geçerse insanlığa olan inancımı kaybederim.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, Unchained Podcast’in son bölümünde Laura Shin ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Görüşme sırasında bazı ilginç konular ortaya çıktı.

Ethereum liderliğini kaybediyor mu?

Vitalik Buterin belki de en şaşırtan konuşması Laura Shin’in, “Ethereum liderliğini kaybediyor mu?” sorusuna verdiği cevap oldu. Buterin, bunun bir dereceye kadar doğru olduğunu, ancak Ethereum’un hala genç bir proje olduğunu ve sektör yaşlandıkça, önceki projelerden öğrenilenlerle yeni projeler ortaya çıkacağını hatırlattı.

“Başka bir Blockchain liderliği ele geçirirse kişisel olarak üzülür müsün?”

Shin kripto alanında bulunan rekabeti hatırlatarak, başka bir Blockchain projesinin ETH’yi geçmesi halinde Buterin’in duygularının ne olacağını sordu. Buterin, Dfinity’nin Ethereum’un en umut verici rakibi olduğuna ve Zcash ile arkadaş olduklarını ve hatta “Ethereum Classic”  ile sıcak ilişkiler kurmaya inandıklarını söylüyor. Ancak Buterin, “TRONEthereum’u geçerse, insanlık için bazı umutlarımı kaybedeceğim.” dedi.

Ethereum fiyatı

Bir sonraki soru Ethereum fiyatı ile düşünceleri oldu. Bu soruya Buterin şu cevabı verdi:

Gerçekten dürüst olacağım. Fiyatın hiç önemli olmadığı konusundaki bazı eski söylemler, kısmen, Ethereum’un pompalanan diğer projelerden farklı olması ve fiyatlar yükselirse daha iyi olacağı gerçeğinden kaynaklanıyordu.

Son olarak Vitalik, menkul kıymetler kanunu ile alakalı, şu an endişelenmek için bir neden olmadığını ve avukatlarının bu iş ile ilgilendiğini söyledi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin