Vitalik Buterin, 100.000 dolar değerinde bağış yaptı
Vitalik Buterin, 100.000 dolar değerinde bağış yaptı

Vitalik Buterin şirketten ayrılacağına dair haberleri reddetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin, Ethereum’un yıllık geliştirici konferansında, teknolojisinin merkezsizleştirilebileceğini paylaştı. Konferanstan kısa bir süre sonra Buterin, geri adım atmadığı sürece yaratıcılığının başarılı olamayacağını söyledi. Ayrıca Buterin, Ethereum’dan ayrılacağına dair haberleri reddetti.

Vitalik Buterin ve Tone Vays arasında tartışma

Bitcoin uzmanı Tone Vays Buterin’i maymun iştahlı olmakla ve sürekli farklı projelerle ilgilenmekle suçladı. Vitalik Buterin Twitter’dan anında karşılık verdi. Buterin, hiçbir yere gitmediğini ve kendisi hakkında sürekli yalan haberler çıktığını söyledi.

Vitalik, geçen ay platformdan kopmanın halihazırda devam ettiğini öne sürdü. Buterin, şirketten ayrılmasının, ağı etkilemeyeceğinden emin olduğunu belirtti.

Bence Ethereum, ben olmasam bile kesinlikle hayatta kalabilir.

Buterin ile ilgili pek çok spekülatif açıklama yapılmasının ardında Ethereum ağının tek bir kişi etrafında merkezileşmesi ihtimali veya korkusu yer alıyor. Pek çok kişiye göre onun şirket ile arasına mesafe koyması şirket için olumlu bir haber.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin