Vitalik Buterin, Sens
Vitalik Buterin, Sens

Vitalik Buterin, Sens Araştırma Vakfı’na 2,4 Milyon Dolar değerinde Ethereum bağışladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Vitalik Buterin, Sens Araştırma Vakfı’na Ethereum bağışladı. Yaşa bağlı hastalıkların tedavisinde yardım amaçlı bir araştırma yapan SENS Araştırma Vakfı, Ethereum’un kurucularından Vitalik Buterin tarafından 2.4 milyon $ ‘lık Eter bağışı aldı . Bağış,1 Şubat Cuma günü Vakfın internet sitesinde yapılan basın açıklaması ile duyuruldu.

Vakıf, insanlara daha önce hiç olmadığı kadar yaşamak için insanların biyolojik yaşlarını uzatmak için gençleştirme tedavileri araştıran bir gerontolog Aubrey de Grey tarafından 2009’da kuruldu .

Basın bülteninde “Aubrey’in eskrimini ilk yaşta bitirme (de Grey’in kitabını) gençken okuduğu andan beri) hayranlarından biri olarak geçen Buterin, şunları söyledi:

“Kişisel olarak SENS’in çabalarını destekleme fırsatı ile kutsanmış olmaktan dolayı mutluyum. İnsanlığın karşılaştığı en büyük sorunlardan biri olan yaşlanma hastalıklarına çözüm üretmeye odaklandıkları nokta, dünya genelindeki milyonlarca insanın yaşamını olumlu bir şekilde etkilemek demektir. “

SENS Araştırma Vakfı, anonim Bitcoin-only sadaka fonu olan Pineapple Fund’tan – Aralık 2017’deki ilk milyon dolar ve 2 Şubat’ta BTC’de 1 milyon dolarlık olmak üzere toplam 2 milyon dolarlık Bitcoin (BTC) bağışında bulundu .

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin