Vitalik Buterin, Ethereum 2.0 için müjdeyi verdi!
Vitalik Buterin'den Güney Kore’ye çarpıcı Bitcoin açıklaması

Vitalik Buterin, Ethereum 2.0 için müjdeyi verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ETH 2.0’a sadece birkaç ay kala, çok müşterili test ağının onayı araştırma uzmanlarından Danny Ryan ve Vitalik Buterin’den geldi. Protokol ön denetiminden geçtikten sonra, Ethereum 2.0 araştırma ve geliştirme ekibi küçük güvenlik açıklarını düzeltmek için çalışacak.

Mart ortasındaki fiyat çöküşü meydana geldiğinde Ethereum ağı tıkanmış ve DEX’ler rekor hacimler görmüştü. Ethereum’un yaşam döngüsünün bir sonraki aşaması olarak görülen Ethereum 2.0 başarılı bir denetimden sonra uygulamaya bir adım daha yaklaştı.

Buterin: “Ethereum 2.0 testnet bu ay gelebilir.”

The Block’a bir röportaj veren Vitalik Buterin, konuyla ilgili şöyle konuştu:

Aşama 0 ana ağ lansmanının ne zaman gerçekleşeceğiyle ilgili; önce çok değişkenli bir test ağına ihtiyacımız var, daha sonra bu test ağının sorun olmadan bir süre çalışmasını bekleyeceğiz ve bir süre sonra başlatacağız. ETH 1 için 2015’te yaptığımızla benzer bir prosedür. Bu nedenle, çok aşamalı test ağlarını beklememize rağmen, mainnet’in ne zaman olacağını tahmin etmek kolay değil ama nisan çok muhtemel görünüyor.

Çoğu halka açık Blockchain’de olduğu gibi, kullanıma sunulmadan önce yapılan ilk test ve uygulama, protokolün güvenli ve kullanılabilir olmasını sağlıyor.

Halka açık Blockchain’lerde bulunan kripto para birimleri, teşvikler oluşturmak ve kötü niyetli sadırıları önlemek için güçlü oyun teorisine güveniyor. Bu ancak protokol çalışır duruma geldikten ve birkaç sözleşme yerine getirildikten sonra analiz edilebiliyor. Halka açık blok zincirleri yeni doğuyor ve nihai ürünün sağlam olmasını sağlamanın tek yolu, sürekli yinelemeler. Bir Blockchain’in lansmandan sonra toplu tüketime hazır hale gelmesi aylar, hatta yıllar alabilir.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin