Tether ve Bitfinex, 42,5 milyon dolar cezayla karşı karşıya
Tether ve Bitfinex, 42,5 milyon dolar cezayla karşı karşıya

Coin Metrics’ten dikkat çeken stabilcoin raporu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası düşüş eğiliminin tersine çevrileceği günü merakla bekliyor. Bununla birlikte stabilcoinler, son zamanlarda giderek artan bir şekilde önemli birer birikim varlığı olarak görülüyor.

Coin Metrics tarafından yayımlanan rapora göre ABD dolarına sabitlenen bu paralar, Dai hariç, 1 ABD doları dolarına yakın kalsa da, 12 Mart’tan önce ve sonra küçük değişiklikler görüldü.

Stabilcoinlerin fiyatlarının ve alış/satış spreadlerinin de değişken bir bölgeye girdiği görülüyor.

Borsalar arasındaki en popüler stabilcoinler USDT ve USDC. Token analisti Ankit Chiplunkar’a göre, borsalardaki stabilcoin bakiyeleri de 1 milyar doları aştı.

Borsalarda biriken bu miktar, trader’ların sabit paralar biriktirdiklerini ve bir kısmının başka kripto paralar almak için uygun zamanı beklediklerini gösterebilir. Binance, istikrarlı paraların çoğunu elinde tutuyor ve onu Poloniex, KuCoin, Bittrex ve Bitfinex gibi diğer borsalar izliyor.

Binance’in stabilcoin’i BUSD’nin piyasa değeri de 1 Mart’tan bu yana 68 milyon dolardan 181 milyon dolara yükseldi. Ayrıca, Huobi USD (HUSD) de piyasa değerinde iki kat artışla 78 milyon dolardan 136 milyon dolara tırmandı.

Tether (USDT) ise piyasa değeri bakımından tüm stabilcoinleri geçti. Skew 31 Mart’ta Tether’in 6 milyar doları aştığını bildirdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin