Vitalik Buterin, Ethereum 2.0 için müjdeyi verdi!
Vitalik Buterin'den Güney Kore’ye çarpıcı Bitcoin açıklaması

Vitalik Buterin ETH dışında bu kripto paralara da yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, Ether tasarruflarının yüzde 10’undan daha azının “BCH, BTC, DOGE, ZEC” olarak tuttuğunu açıkladı. Ayrıca portföyünde KNC, MKR, OMG, REP altcoinlerinin de bulunduğunu söyledi. Vitalik kripto portföyünün yanında Clearmatics ve Starkware’ın da hissedarı.

Clearmatics, “finansal OTC piyasaları için yeni nesil temizleme makineleri” geliştiren bir girişim olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Starkware ise “STARK zero-knowledge protokolü için tam kanıt yığını geliştiriyor”.

Buterin, geçtiğimiz 12 ayda Ethereum Vakfı’ndan (EF) maaş aldığını ve ayrıca yukarıda belirtilen tokenlerden açıklanmayan bir miktar aldığını söyledi.

Buterin ayrıca, Web4’ü inşa ettiğini iddia eden L4 ile parasal anlamda olmayan bir ilgisinin olduğunu ve projelerinin birisinin karşılıklı akıllı sözleşmeler olduğunu belirtti.

Ayrıca, Plasma Group, EthGlobal, EDCON ile finansal olmayan bir bağlantısı bulunuyor. Plasma hala geliştirilmekte olan Katman 2 ölçekleme yöntemi olarak bilinen bir proje. EthGlobal dünya çapında hackathonlar düzenlerken, Edcon 2018’in en iyi kripto konferanslarından biriydi.

StarkWare, 2018’de 4 milyon dolarlık bir hibe aldı. L4 ise 1,5 milyon dolarlık bir hibe alırken, EthGlobal 200.000 dolarlık bir hibenin sahibi oldu.

Vitalik Buterin ‘in portföyündeki altcoinlerin değeri

Buterin’in açıkladığı portföyündeki kripto paralara geri dönecek olursak, Vitalik, 50 milyon dolar değerinde 350.000 ETH’ye sahip. Bu, 5 milyon dolardan daha az Bitcoin Cash, Bitcoin, Dogecoin ve Zcash portföyüne sahip olduğu ve KNC, MKR, OMG ve Augur’un tokeni REP altcoinlerinin toplam değerinin 5 milyon dolar değerinde olduğu anlamına geliyor.

Muhtemelen, Aralık 2017’de 30.000 Ether satışına ek olarak portföyüne fiat cinsinde 20 milyon dolar daha eklemiş gibi görünüyor.

trustnodes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin