Vitalik Buterin, 100.000 dolar değerinde bağış yaptı
Vitalik Buterin, 100.000 dolar değerinde bağış yaptı

Vitalik Buterin’den 100.000 dolarlık yatırım

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin, Prysmatic Labs’ın geliştiricisi Preston Van Loon’a 100.000 dolar değerinde yatırım yaptı. Prysmatic Labs’ın geliştiricisi Preston Van Loon, Twitter’da Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin’i de konu alan bir sohbet başlattı. Van Loon, ekibini full time olarak çalıştıracak parasının olmadığını belirterek Ethereum projesi geliştirmenin zorluklarından bahsetti. Bunun üzerine Buterin, tek seferde 1.000 ETH (yaklaşık 100.000) dolar bağışta bulundu.

Vitalik Buterin’den bonkör bağış

ETH gönderildi Yolo.

“Yolo” kısaltması “you only live once” kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir kelime. Türkçesi “bir kez yaşayacaksın” anlamına gelen kelime son dönemde internet dünyasında kullanılan oldukça popüler bir kısaltma.

Bu bağışın ardından Buterin’in Twitter hesabı bağış istekleriyle doldu:

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin