BCH
İlk 10 kripto parada BCH öne çıkıyor... Kripto piyasası toparlanıyor

İlk 10 kripto parada BCH öne çıkıyor… Kripto piyasası toparlanması devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu yılın en kötü performans gösteren kripto paralardan biri de Bitcoin Cash (BCH) oldu. Ancak görünüşte mucizevî bir iyileşme ile sadece bugün yüzde 28 oranında bir artış gösterdi.

Kripto piyasaları yılın en düşük seviyelerine geri çekilmeye devam ederken, bazı kripto paralar diğerlerinden daha iyi performans gösteriyor. Bitcoin ve Ethereum yavaş ve istikrarlı yükselirken, dün EOS’un yüzde 30’luk bir yükseliş performansına şahit olduk. En büyük 10 kripto para arasında. Bugünün yıldızı ile Bitcoin Cash oldu.

Geçen yılın Aralık ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olarak 4.000 doların üzerine çıkmayı başaran BCH, diğer kripto paralara göre daha fazla kaybetti. Geçen cumartesi tüm zamanların en düşük seviyesinden yüzde 98 oranında düştüğü gördük. Birçoğu BCH’yi ölü kripto paralar arasında görmeye başlamıştı. Ancak bugün adeta küllerinden doğan kripto para, son 24 saat içinde 86 dolar fiyatından bir ara 129 doları görerek yüzde 50’ye yakın bir yükseliş sergiledi. Bu performansı ile ilk 10 kripto para arasında oldukça dikkat çekici oldu.

Bitcoin Cash’in gün içi ticaret hacmi de 115 milyon dolardan gün boyu yaklaşık 300 milyon dolara kadar yükseldi.

BCH yükselişi Asya işlem saatlerinde tetiklendi

Asya ticaret seansı sırasında yazı yazılırken Güney Korelilerin Upbit borsasında BCH’yi yükselmesinde en büyük paya sahip olduğu görüldü. Ardından Binance, Huobi ve Bithumb borsalarındaki Asyalı traderler oldukça iskontolu olan Bitcoin Cash’e yüklendiler.

Gördüğü bu son talep dalgası, bu kripto varlığı adeta uçurumun kenarından aldı. Piyasa sermayesine göre sıralanan listede de yeniden tırmanmaya başlayan Bitcoin Cash, Tether ve Litecoin’i geride bırakarak altıncı sıraya yükseldi. Aynı zamanda ilk 10 kripto para sıralamasında düşmeye devam eden rakibi Bitcoin SV ile arasını açmayı başardı.

BCH’nin en büyük rakibi de yüzde 20’ye yakın kazanımlar elde ediyor

Görünüşe göre, BCH en azından bugün bir şekilde zafer kazandı. BCH’nin rakibi BSV de günün ikinci yarısı atağa kalkarak yüzde 20’lere yakın bir kazanım elde etti ve yazım esnasında 92 dolardan el değiştiriyordu. Şu anda dokuzuncu sırada bulunan BSV’nin en yakın takipçisi Tron’da yükselmeye devam ediyor. Öyle ki bugün itibarıyla 1 milyar dolar sermaye barajını aşan Tron, CMC’ye göre şu an yüzde 17’lik artış ile 0,0167 dolardan işle görüyor.

Bangladeş’te Cointextio adında bir şirket tarafından yapılan bir cüzdan lansmanından başka BCH boğalarını tetikleyen herhangi bir açık temel bilgi bulunmuyor. M-cüzdan, ülke vatandaşlarının sadece bir metin mesajı servisi kullanarak Bitcoin Cash göndermesine ve almasına izin verecek. Bu yükselişi sağlam temelleri olan bir kripto paranın iskontolu fiyatına bağlamak herhalde yanlış olmaz.

Kripto para sermayesi hafta sonundan beri yüzde 25 artış gösterdi

Genel olarak kripto para piyasaları, son hafta sonu toplam piyasa değerinin 100 milyar dolar olduğu yılın en düşük noktalarından yüzde 25’in üzerinde toparlandı ve şu an piyasa değeri 126 milyar dolar civarında bulunuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin