Crypto.com, Visa ağına katıldığını duyurdu!
Visa’dan dev kripto para adımı! Bitcoin ile ödüller kazandıran kart geliyor

Visa dijital para lisansı aldı: Dijital dolar mı geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Visa, Blockchain teknolojisini kullanarak merkezi bir bilgisayarda dijital para birimi oluşturmak için ABD Patent ve Ticari Marka Ofisine (USPTO) patent başvurusu yaptı.

Visa dijital dolar mı çıkarıyor?

İşletmeleri, finansal kurumları ve hükümetleri birbirine bağlayan küresel ödeme teknolojisi şirketi Visa, dijital para birimi oluşturmak için patent başvurusu yaptı. Forbes’ta yayımlanan habere göre şirket, Blockchain teknolojisini kullanarak merkezi bir bilgisayarda dijital para birimi oluşturacak.

Kayıtlı patent; dijital dolar, pound ve avro gibi diğer merkez bankası dijital para birimleri için geçerli. Visa sözcüsü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Visa, son teknoloji ödeme teknolojileri üzerinde çalışan geniş bir yatırımcı ve yenilikçi ekibe sayip. Her yıl yüzlerce yeni fikir için patent isteği gönderiyoruz. Tüm patentler yeni ürün veya özelliklerle sonuçlanmasa da Visa fikri mülkiyete saygı duyuyor ve ekosistemimizi, yeniliklerimizi ve Visa markamızı korumak için aktif olarak çalışıyoruz.

Kripto para birimleriyle birbirlerini tamamlayacaklar

Dijital para birimleri zaten mevcut olan kripto para sektörü için bir tehdit değil, daha çok kripto alanının küresel olarak daha fazla kişi tarafından benimsenmesi için gerekli bir faktör olarak görülüyor. İkisi de toplumun farklı bir sorunu çözmek için var. Böylece birbirlerini tamamlayıcı olarak hareket ediyorlar.

coinspeaker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin