Ethereum yükselişe geçti ancak dikkat: Boğa tuzağı olabilir!
Ethereum yükselişe geçti ancak dikkat: Boğa tuzağı olabilir!

Ethereum yükselişe geçti ancak dikkat: Boğa tuzağı olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BTC/USD’deki artış Ethereum’a da yatırımcı akını yarattı. 200 doları geçmesiyle sektörü yeniden heyecanlandıran Ethereum için uzmanlar uyarıyor: Bir boğa tuzağı olabilir.

Ethereum son dönemdeki tüm direnç seviyelerini aştı

Bitcoin’in hem perakende hem de kurumsal cepheden aldığı ilgi her geçen gün artıyor. ETH ise piyasa değeri ile Bitcoin’den sonra ikinci büyük kripto para birimi olarak BTC’yi takip ediyor. Bitcoin’in günün erken saatlerinde yükselmesinden bu yana ETH/USD, yakın dönemde belirlediği tüm direnç seviyelerini geçti.

Ethereum için günlük aralık 195,75 ve 206,32 dolar. Bu yazının yazıldığı esnada ETH/USD 199 doların biraz üstünde işlem görüyor.

Boğa tuzağı olabilir

Son gelişmeler ETH’yi yükseliş piyasasına girmiş gibi gösterse de teknik göstergeler bunun bir boğa tuzağı olabileceğini ortaya koyuyor.

ETH/USD için günlük zaman aralığına baktığımızda hacimdeki kırmızılarda önemli hamleler görüyoruz. Ethereum fiyatları bu olaydan sonra bile yükselmeye devam etti. Ancak satıştan sonra ticaret hacmi satış sırasındaki miktara yakın bile değildi. Ancak ETH/USD yükselmeye devam etti ve böylece boğa tuzağını doğruladı.

20 günlük Üstel Hareketli Ortalama yakın vadede destek görevi görecek.

coinnounce


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin