Kripto para piyasası çöktü, bu altcoinler etkilenmedi! Uçuşa devam ediyorlar
Kripto para piyasası çöktü, bu altcoinler etkilenmedi! Uçuşa devam ediyorlar

Visa CEO’sundan Bitcoin ve kripto para açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Visa CEO’su Al Kelly, bu hafta bir podcast’te kredi kartı şirketinin kripto odaklı stratejisini derinlemesine inceledi.

Kelly’nin Fortune’s Leadership Next’e yaptığı yorumlar, Visa’nın bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin yanı sıra fiat destekli tokenlar veya stablecoinleri kapsayan çok yönlü bir strateji yoluyla başarmayı amaçladığı şeylerin çoğunu kapsıyordu.

Amaç ne?

Daha geniş anlamda Kelly’ye göre amaç, kredi kartı devini yeni ödeme yöntemleri ve teknolojileri etrafındaki faaliyetin “ortasına” yerleştirmek. Geçtiğimiz aylarda Visa, kripto bankacılığı girişimi Anchorage ve topluluk bankası First Boulevard gibi firmalarla iş ortaklıkları kurdu.

Gerçekten de Kelly’nin yorumları, The Block’dan Ryan Todd’un bu ayın başlarında bir araştırma sütununda “Hizmet olarak Kripto” olarak adlandırdığı şeyi gösteriyor.

Fortune’a konuşan Kelly, Visa’nın yaklaşımını Bitcoin gibi kripto para birimlerine ve dolar gibi fiat para birimleriyle desteklenen dijital para birimlerine ayırdı.

İkinci kategori için Kelly şunları söyledi: “İki şey yapmaya çalışıyoruz. Birincisi, Visa kimlik bilgileriyle bitcoin satın alınmasını sağlamak. İkincisi, Bitcoin’in fiat para birimine çevrilmesine ve dolayısıyla Visa’nın kabul edildiği dünya çapında 70 milyon yerden herhangi birinde anında kullanılabilmesine olanak sağlamak için bitcoin cüzdanlarıyla çalışmak. ”

Kelly’ye göre, ikinci konuda, özellikle gelişmekte olan piyasalarda, “yeni bir ödeme aracı olma konusunda güçlü bir potansiyel görüyoruz” diyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin