Bitcoin bu rallide hala büyük kazanç sağlayabilir
Bitcoin bu rallide hala büyük kazanç sağlayabilir

Bitcoin bu rallide hala büyük kazanç sağlayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı düşüşe geçmiş olabilir. Ancak mevcut boğa piyasasında büyümek için hala çok yer olabilir.

Bitcoin fiyatı

Bitcoin fiyatı, son iki buçuk ayda değerini %100 arttırdı. Bu kadar kısa bir sürede böylesine büyük bir kazançla, analistler bunun daha güçlü bir boğa rallisinin başlangıcı mı yoksa piyasanın aşırı genişlemeye mi yöneldiğini merak ediyorlar.

Bitcoin trend analisti CaseBitcoin, Bitcoin için “ikiye katlama süresinin” önceki rallilerde çok daha kısa olduğuna dikkat çekti. 2017 boğa koşusunun zirvesinde, Bitcoin fiyatı sadece 12 günde iki katına çıktı. Şimdi ise bu süre 75 gün. Firma, token artışının bu tarihi trendden daha da hızlı bir şekilde hızlanabileceğini öne sürdü.

Bu mevcut döngünün gördüğü en hızlı ikiye katlama süresi, Bitcoin’in 21.000 USD’den 42.000 USD’ye kadar işlem gördüğü 22 güne bakıyor. Ocak ve Ağustos 2017’deki yükseliş dalgalanması arasındaki karşılaştırmaya bakıldığında, bir önceki rallide Bitcoin fiyatı fırlamadan hemen önce, bu sefer daha fazla ralli için hala yer var. Durum böyleyse, ikiye katlama süresi kısalabilir ve kripto para birimi tüm zamanların en yüksek seviyelerine kadar muazzam bir artış görebilir.

Firma, Ocak ayındaki piyasa hareketi ile “2017 boğa piyasasının orta dönemi” olan Ağustos 2017’de meydana gelen hareket arasında benzerlikler olduğunu öne sürüyor. O zamanlar Bitcoin’in fiyatı, sonraki haftalarda % 40 düşmeden önce, ilk kez 5.000 $’ı etiketlemek için 26 günde iki katına çıktı.

Bitcoin daha fazla toparlanabilir mi?

Bazı analistler, boğa piyasasının yatırım yapmak için daha fazla alana sahip olduğunu ve kripto para biriminin henüz kaydedilen yüksek seviyelerde eşleşmediğini öne sürüyorlar. Glassnode kurucuları, Bitcoin’in likiditesindeki düşüşün bir yükseliş işareti olduğunu ve yatırımcıların tokenlerini takas etmek veya kar elde etmek için satmak yerine kilitlemek istediklerini belirtti.

Durum gerçekten bu şekilde ise, Bitcoin bir destek bariyeri olarak sağlıklı bir hedefi vurmuş olabilir. Bu nedenle önceki boğa koşularını takip eden gibi bir düşüş o kadar dramatik olmayabilir.

coininsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin