Veriler Bitcoin Cash için yükseliş eğilimini gösteriyor
Veriler Bitcoin Cash için yükseliş eğilimini gösteriyor

Veriler Bitcoin Cash için bir boğa eğilimini işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin Cash (BCH), ABD doları karşısında büyük bir düşüşün ardından 1.275 dolar seviyesinde destek buldu.
  • BCH/USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 1.500 dolar civarındaki dirençle şekillenen büyük bir düşüş trendi hattı var.
  • Parite, yakın dönemde satıcıları 1.480 dolar ve 1.500 dolar seviyelerinin yakınında bulmaya devam edebilir.
  • Veriler Bitcoin Cash için bir boğa eğilimini işaret ediyor!

Bitcoin Cash, ABD doları karşısında 1.250 dolara geriledi. BCH/USD paritesi daha yüksek bir seviyeyi düzeltiyor, ancak artışlar 1.500 dolar seviyesinde kalıyor.

Veriler Bitcoin Cash için yükseliş eğilimini gösteriyor

Geçtiğimiz hafta Bitcoin Cash, kazanımlarının çoğunu kesti ve ABD doları karşısında 1.700 dolar seviyesine geriledi. Fiyat keskin bir şekilde düştü ve 1.500 dolar ve 1.300 dolar destek seviyelerinin altına indi. BCH, 1.250 dolarlık desteğe yakın işlem gördü ve düşük fiyat 1.276 dolardan oluştu. Şu anda, fiyat yükseliyor ve 1.350 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor.

Aynı zamanda Bitcoin Cash, son düşüşün %23,6 Fib geri alım seviyesinin üstüne çıkarak 1.677 dolardan 1.276 dolara düştü. Ancak Bitcoin Cash, 1.475 dolar seviyesinde bir çok satıcıyla karşı karşıya. Aynı zamanda alıcılar için 1.500 dolara yakın bir engel olarak hareket eden önemli bir dönüm noktasını temsil ediyor. Daha önce bir destek oldu ve şimdi 1.500 doların üzerindeki kazançları önlüyor. Son düşüşün %50 Fib düzelme seviyesi 1.677 dolardan 1.276 dolara düştü. Ayrıca BCH/USD paritesinin, 4 saatlik grafiğinde 1.500 dolar civarındaki bir dirençle şekillenen önemli bir düşüş trendi hattı da bulunmakta.

Veriler Bitcoin Cash için bir boğa eğilimini işaret ediyor!
Veriler Bitcoin Cash için bir boğa eğilimini işaret ediyor!

Grafiğe bakıldığında, fiyat açıkça 1.475 dolar ve 1.500 dolar gibi engellerle karşı karşıya. Ayrıca, 100 saatlik basit hareketli ortalama da kazançları önlemek için 1.475 dolara yakın. 1.500 doların üzerinde bir kırılma, 1.600 dolara doğru daha fazla kazanç elde etmek için kapıları açabilir.

Teknik göstergelerle Bitcoin Cash fiyat analizi

4 saatlik MACD: BCH/USD paritesi için MACD yavaşça boğa bölgesine hareket ediyor.

4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): BTC/USD için RSI şu anda 50 seviyenin hemen altında.

Ana Destek Seviyesi: 1.380 ABD doları

Büyük Direniş Seviyesi: 1.500 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin