Ethereum tüm kayıplarını kurtarmak için mücadele ediyor
Ethereum tüm kayıplarını kurtarmak için mücadele ediyor

Ethereum tüm kayıplarını kurtarabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum (ETH), geçen hafta yoğun bir düşüş gösterdi ve ABD doları karşısında 640 dolar seviyesine doğru hareket etti.
  • ETH/USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 720 dolarlık dirençle şekillenen önemli bir düşüş eğilimi var.
  • Parite yavaş yavaş toparlanıyor ve şu anda 710-720 dolar civarında bir çok engelle karşı karşıya bulunuyor.
  • Bu durumda Ethereum tüm kayıplarını kurtarabilecek mi?

Ethereum fiyatı, ABD doları ve Bitcoin’e karşı büyük destekleri test etti. ETH/USD paritesi şu anda daha yüksek bir seviyeyi düzeltiyor ve 710 dolar ve 100 saatlik SMA civarındaki dirençlerle karşı karşıya.

Ethereum tüm kayıplarını kurtarmak için mücadele ediyor

ABD doları karşısında Ethereum fiyatında 825 dolarlık yüksek salıncaktan bir canavar düşüşü oldu. Fiyat keskin bir şekilde düştü ve 760 dolar ve 700 dolar destek seviyelerinin altına taşındı. Hatta 650 dolar seviyesinin altında işlem gördü ve 638 dolardan düşük bir değer oluşturdu. Daha sonra, konsolidasyon başladı ve fiyat şu anda 650 dolar seviyesinin üzerinde olumlu işaretler gösteriyor. Ayrıca ETH, son düşüşün %23,6 Fib iyileşme seviyesinin üzerinde 768 dolardan 638 dolara düştü.

Yukarı tarafta 704 dolar ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yakın büyük bir direnç var. Üstelik, son düşüşün %50 Fib iyileşme seviyesi, 768 dolardan 638 dolara düşerek  703 dolar seviyesinde. ETH/USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 720 dolardan dirençle şekillenen önemli bir düşüş trend çizgisi de var. Parite yakın vadede daha yüksek işlem yapmaya devam edebilir. Ancak satıcıların 704 dolar ve 710 dolar gibi bir fiyatla karşı karşıya gelmesi muhtemel. Daha fazla kazanç için 704 dolarlık direncin ve trend çizgisinin üzerinde uygun bir kırılma gerekiyor.

Ethereum tüm kayıplarını kurtarabilecek mi?
Ethereum tüm kayıplarını kurtarabilecek mi?

Yukarıdaki grafik, fiyatın 640 dolar seviyesinin üzerindeki kazancın konsolide olduğunu göstermekte. 640-650 doların üzerindeki fiyat kadar, ETH’nin önümüzdeki günlerde daha fazla kazanç elde etmek için 720 dolarlık engeli kırma şansı var.

Teknik göstergelerle Ethereum fiyat analizi

4-saat MACD: MACD bir boğa bölgesine ilerlemek üzere.

4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): RSI yavaşça 50 seviyeye doğru yükseliyor.

Büyük Destek Seviyesi: 640 ABD doları

Büyük Direniş Seviyesi: 720 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin