Verge’ye yönelik önemli fiyat tahmini
Verge’ye yönelik önemli fiyat tahmini

Verge’ye yönelik önemli fiyat tahmini: Verge buzda dans ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge (XVG), fiyat hareketinin 0,382 Fib seviyesi, 805 Satoshi’den önemli bir destek alanına geri çekilmesinin ardından tehlike bölgesine tekrar yaklaştı. Aşağıdaki 30 min şemasına baktığımızda, son 24 saat içinde, yukarıdaki 831 Satoshi’deki 0,5 Fib seviye ile bu önemli alt kanal destek alanı arasında Verge’in bir kanalın içine geçtiğini görebiliyoruz. Bu noktada Verge’ye yönelik fiyat tahmini yapmak zorlaşıyor.

Verge için azalan bir iniş paterni ortaya çıkıyor

Zaten Verge, bu kanalın tavanından iki kez geçmeyi başaramadığı için, şimdi kripto para için, azalan bir iniş paterni ortaya çıkıyor. Bu fiyat hareketinin alt desteğin altında tutmaya başladığı ve XVG için direnme noktası haline geleceği zaman teyit edilecek. Verge şu anda 0,07 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Verge’ye yönelik önemli fiyat tahmini: Verge buzda dans ediyor!
Verge’ye yönelik önemli fiyat tahmini: Verge buzda dans ediyor!

EMA hatlarına 50 (mavi), 200 (kırmızı) ve 500 (turuncu) baktığımızda, Verge fiyatının hızlı hareket eden 50 ortalamayla birlikte 500 hareketli ortalamanın altına düştüğünü görebiliriz. Bu varlığın, alıcılar üzerinde bir şekilde ağırlaşmaya başlamasıyla, ivme kaybettiğini gösterir. Piyasa hissiyatının tersine dönmesi, aşağıda göreceğimiz gibi diğer momentum göstergelerinde de açıkça görülmekte.

Verge için başka bir ayı tuzağı olabileceğinden dikkatli olun!

MACD oluşmaya başlayan mumlarla birlikte sinyal hattının altından aşağı doğru sapmaya başlıyor. RSI, kanalın alt çeyreğine doğru düşüş gösteriyor. Son etkinliklerde Bollinger Band’larına baktığımızda, mumların da aşağı bir bandın altına düşmeye başladığını görebiliyoruz.

Bu nedenle burada, başka bir ayı tuzağı olabileceğinden dikkatli olun ve kripto paranın kısaltılmasından önce bir düşüş trendinin daha fazla teyit edilmesini bekleyin. Bu yanlış çöküşler, insanları bir çöküş bekledikleri zaman tokenlerini satmaya teşvik etmek için tasarlanır. Ancak sonradan fiyat yükselişi, tekrar yükselişe geçen boğa yatırımcıları tarafından paspaslanacak.

Verge’ye yönelik önemli fiyat tahmini: Verge buzda dans ediyor!
Verge’ye yönelik önemli fiyat tahmini: Verge buzda dans ediyor!

Verge’ye yönelik önemli fiyat tahmini

Yukarıdaki grafikte, baz desteğin altında iki düşüş fiyat hedefi görebiliyoruz. Bu durumda, XVG düşüş eğiliminin hız kazanmaya başlamasının ardından düşebiliyor. Analistlere göre, beklenilecek ilk fiyat hedefi, taban destek çizgisinden %4,03 kayıpla sonuçlanan, 0,236 (773 Satoshi)’daki düşük Fib seviyesi boyuncadır. İkinci fiyat hedefi, baz destek fiyatından %10,30 düşüşle sonuçlanan 0,0 Fib seviyesinde (722 Satoshi) daha da düşmekte.

Eğer fiyat hareketinde ikinci bir ayı tuzağı çıkarsa analistlere göre, kanal tavanında 0,5 Fib düzeyinde (831 Satoshi) bir boğa fiyat hedefi belirlenir ve bu da bize taban desteğinden %3,23 oranında bir pozitif kazanç sağlar.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptovest

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin