Ripple’ın devasa potansiyeli ve ERP
Ripple’ın devasa potansiyeli ve ERP

Ripple’ın devasa potansiyeli hakkında bilinmesi gerekenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın devasa potansiyeli hakkında bilinmesi gereken birkaç tanım ile yazıya başlayalım.

xVia nedir?

Ripple.com  tarafından tanımlanan xVia, standart bir arayüz kullanarak çeşitli ağlarda ödeme göndermek isteyen kurumlar, ödeme sağlayıcıları ve bankalar içindir. xVia’nın basit API’sı, yazılım yüklemesi gerektirmez ve kullanıcıların ödeme durumlarına ve faturalar gibi ekli bilgilerle birlikte şeffaflık ile dünya çapında ödemelerini sorunsuz bir şekilde göndermelerini sağlar.

RippleNet nedir?

RippleNet, finansal işlemlerin gerçek zamanlı mesajlaşma, takas ve mutabakatını sağlayan, Ripple’in dağıtılmış finans teknolojisini kullanan, bankalar ve ödeme sağlayıcıların merkezi olmayan bir küresel ağıdır.

ERP nedir?

Enterprise  resource  planning (ERP), bir organizasyonun, işletmeyi yönetmek ve teknoloji, servisler ve insan kaynakları ile ilgili birçok arka ofis işlevini otomatikleştirmek için bir bütünleşik uygulamalar sistemi kullanmasına izin veren bir iş süreci yönetim yazılımıdır. ERP yazılımının popüler örnekleri SAP ve Oracle ERP Cloud çözümlerini içerir.

Ripple’ın devasa potansiyeli ve ERP

API tabanlı olan xVia, Marcus Treacher tarafından açıklandığı gibi bu ERP yazılım çözümlerini RippleNet’e bağlamak için kullanılabilir. xVia, ERP’lere veya yazılım sağlayıcıları veya bankalar tarafından geliştirilen herhangi bir uygulamaya gömülebilir. Günlük aktiviteler daha sonra xVia’nın API bağlantısı üzerinden ve bir seferde sorunsuz bir yazılım ödemeleri çözümü sağlayan RippleNet’e yönlendirilebilir. Bilgisayar programlamada bir API, çeşitli yazılım bileşenleri arasında açıkça tanımlanmış bir iletişim yöntemleri kümesi olarak tanımlanır.

Ripple’ın devasa potansiyeli hakkında bilinmesi gerekenler
Ripple’ın devasa potansiyeli hakkında bilinmesi gerekenler

Özetle, ERP yazılım çözümleri olan şirketler ve kuruluşlar, xVia üzerinden RippleNet’e bağlanabilir. Bu daha sonra kuruluşların RippleNet tarafından sağlanan bankalar ve ödeme sağlayıcıları ağına erişmesini sağlar. Bundan sonra, dünya çapında gerçek zamanlı, güvenli ve izlenebilir ödemeler göndermek için standartlaştırılmış kurallar (RippleNet’te) aracılığıyla süresiz ödeme anlaşmaları yapılır.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin