Verge’nin gerçek potansiyeli nedir ve XVG neden satın almaya değer?
Verge’nin gerçek potansiyeli nedir ve XVG neden satın almaya değer?

Verge’nin gerçek potansiyeli nedir ve XVG neden satın almaya değer?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para satın alırken, yatırımcıların karşı karşıya olduğu en büyük soru, hangi kripto paraya yatırım yapılacağı konusu. Bir noktada popüler görünen birçok kripto para genellikle piyasada çöküşe neden olmakta. Ancak ilgilenilmesi gereken başka birçok konu var.  Son derece istikrarlı görünen bir kripto para var ve doğası bu kripto paranın geleceğinin olduğunu gösteriyor. Elbette bu kripto para Verge (XVG). Verge’nin gerçek potansiyeli nedir ve XVG neden satın almaya değer?

Verge’nin gerçek potansiyeli nedir?

Verge yatırımcılarının bu kripto parayı almaları için, birçok neden var. Verge açık kaynaklı yazılım kullanmakta ve John McAfee dahil birçok uzman, anonimlik ve güvenlik söz konusu olduğunda bu kripto paranın en iyisi olduğunu kabul ediyor.

Bir karşılaştırma olarak, Ethereum (ETH)’a yatırım yapanlar saldırıya uğradıktan sonra çok zor bir zaman geçirdiler. Güvenlik, kripto para kullanıcıları için en büyük endişelerden biri ve Verge bunu ortadan kaldırıyor. Dikkat çeken bir sonraki özellik, Verge’nin piyasadaki en istikrarlı kripto paralardan biri olması.

Aynı zamanda, en büyükleri içermemesine veya en azından henüz olmamasına rağmen, birçok borsa tarafından kabul edildiği için verimli bir seçim olarak görülebilir. Bu büyük borsaların bazılarının Verge’yi listeye almaya karar vermesinde sonra, XVG’nin değerinde büyük bir artış olacak, bu yüzden XVG tokenleri elde etmek parlak bir fikir olabilir.

Yakında Verge’nin fiyatını artırabilecek başka bir konuda toplam dolaşım kaynağı. Şu anda piyasaya sürülen 13,5 milyar civarında kripto para var, ancak bunun maksimum değeri 16,5 milyar. Bu, Verge’nin bu sayıya çok yakında ulaşabileceği anlamına gelir. Bu, XVG fiyatını çok fazla etkileyecek. Çünkü  Verge’yi artık yalnızca borsalardan veya diğer platformlardan alabileceksiniz.

Verge neden satın almaya değer?

Bu yılın başlarında Güney Kore, özel Blockchain ve kripto paraların anonim ticareti fikrini benimsemediğini belirtti. Özel blokajlar, kullanıcıların işlem sırasında anonim kalmasına izin verir, ki bu da daha elverişli kamu engellerinin işleyişinden farklıdır. Bu nedenle, özel engellerin bir noktada tamamen ortadan kalkması beklenmekte. Ancak, Verge’nin Wraith Protokolü sayesinde bunun bir yolu var. Temel olarak, bu protokol, aralarında bir bağlantı oluşturarak iki tarafı birbirine bağlar.

Bu şekilde, seçtiğiniz kripto olarak Verge kullanıyorsanız, hem özel hem de kamu işlemlerini yapabilirsiniz. Bunun gibi bir protokol, Verge’i gelecekteki benzer düzenlemelerle uyumlu hale getirme potansiyeline sahip. Ancak kullanıcıların daha hassas işlemleri söz konusu olduğunda mahremiyetlerinin korunmasına da izin vermekte.

Verge’nin faydaları muazzam görünmekte. Bu yüzden analistlere göre, fiyatta bir sonraki büyük artıştan önce XVG tokeni alınabilir. Doğal olarak, kripto para söz konusu olduğunda hiçbir zaman garanti verilmez. Ancak en önemlisi Verge’nin önemli bir potansiyele sahip olduğu.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Globalcoinreport

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin