Analistler Bitcoin’in herkesi hayal kırıklığına uğrattığını belirtiyor
Analistler Bitcoin’in herkesi hayal kırıklığına uğrattığını belirtiyor

Analistler Bitcoin’in Consensus sonrası neden artmadığını açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Analistler Bitcoin’in Consensus sonrası neden artmadığını açıklıyor. Wall Street analisti Tom Lee, Consensus’un ardından Bitcoin’in fiyatının yükselmediğini ve bunun herkeste hayal kırıklığı yarattığını söyledi.

Tom Lee geçen hafta boyunca fiyatlarda bir artış öngörüyordu

Bu hafta 14-16 Mayıs tarihlerinde Consensus etkinliği gerçekleşti. Consensus 2018, bir önceki etkinliğe kıyasla üç kat daha fazla bir katılımla övünüyor ve kripto para ve Blockchain’de büyüyen ana akım ilgisinin bir kanıtı. Bu nedenle, Tom Lee geçen hafta boyunca fiyatlarda bir artış öngördü ancak bu artış gerçekleşmedi.

Tom Lee, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin geçtiğimiz hafta boyunca fiyat kazanamamasının nedenlerinden bahsetti. Konferans sırasında ortaya çıkan çeşitli kurumsal ve altyapı gelişmeleri de dahil olmak üzere kripto için genellikle olumlu bir haber haftası olduğunu söyledi.

Bitcoin’in 20 Mayıs 2017 ile 25 Mayıs 2017 tarihleri ​​arasında 1,35x’lik bir büyümesi olduğu için 2017 konferansının ardından görülen artış bu yıl görülmedi. Yaklaşık 2.500 dolara kadar düzeltme yapmadan önce 2.000 dolardan yüksek bir artışla 2.700 dolara çıktı. Bu yıl, Bitcoin Consensus’tan önce bir düşüş piyasasıyla karşı karşıyaydı ve toparlanmadı ancak hafta boyunca 8.200 dolar seviyesinde kaldı.

Tom Lee, etkinliğin sebeplerini “uzlaşma” olarak açıkladı

Tom Lee, kripto para birimlerinin “düzenleyici risklerin aşılması” ve finansal kurumlardan gelen düşmanca bir yaklaşımdan muzdarip olduğunu söyledi. Topluluğun mahkumiyetini güçlendirmek için konferansta fırsat sunuldu. Tom Lee, konuya yönelik şunları söyledi:

Konferanslar, topluluğun merkezi bir yerde toplanma ve topluluğa yeni katılan unsurlarla tanışma şansıdır. Akıl sağlığı kontrolü ve yeni çıkar kombinasyonunun kripto topluluğunun mahkumiyetini güçlendirmesi doğal.

Tom Lee, etkinliğin sebeplerini “uzlaşma” olarak açıkladı. Önemli yatırımlar kurumsal yatırımcıların önündeydi. Nomura, bir kripto sorumlusu banka hizmeti sağlamak için Ledger ve Global danışmanlarla çalışıyor.

Analistler Bitcoin’in herkesi hayal kırıklığına uğrattığını belirtiyor

Tom Lee, SEC gibi kurumsal düzenleyici kurumlardan bir düzenleyici çerçeve üzerinde bir sonuca varılması gerektiğini ve kurumların kendileri tarafından kültürel satın almaların gerçekleşmesi gerektiğini öngörüyor. Tom Lee, birçok kurumsal hizmet sağlayıcısının ve kurumsal yatırımcı çözümlerinin yayınlandığını ve ilerleme gösterdiğini belirterek sözlerine şunları ekledi:

Kripto paraların hala geleneksel finansal kurumlar içinde önemli iç direnç ve engellerle karşı karşıya olduğu açık. Kurumsal yatırımcılar/bankalarla yaptığımız birçok konuşmada, belirli ekiplerin coşkulu bir şekilde işlediğini, ancak kripto para/Blockchain yüz engellerinin yaygın olarak kabul edildiğini görüyoruz.

Birçok yatırımcı bir sonraki Bitcoin’i arıyor

Tom Lee, Bitcoin’in sıkıcı olduğu ve birçok yatırımcının bir sonraki Bitcoin’i aradığını ifade etse de, Ethereum  ile birlikte büyük kurumsal ticaret için iki önemli kripto para olacaklarını söyledi. Bitcoin, bir para birimi olarak bile, ödemeler yoluyla, BitPay ve Square gibi şirketler aracılığıyla büyüme görüyor. Tom Lee sözlerini şu ifadeler ile tamamladı:

Kripto paralarda bir Consensus artışı görülmese de, konferans sırasında kripto paralarla ilgili konularda elimiz güçlendi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin