Verge projesi XVG Debit Card, code, Wallet ve RSK hakkında ayrıntılı bilgi verdi
Verge projesi XVG Debit Card, code, Wallet ve RSK hakkında ayrıntılı bilgi verdi

Verge (XVG) topluluk endişelerini gidermek için proje güncellemelerini paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge (XVG), dünyanın her yerindeki insanların günlük yaşamında Blockchain işlemleri yapabilmesini amaçlıyor. Ayrıca Verge projesi, Bitcoin’in geliştirilmiş bir versiyonu olduğunu iddia ediyor ve iş operasyonlarını ve bireysel ihtiyaçları verimli ve merkezi olmayan bir şekilde kolaylaştırmayı hedefliyor.

Verge (XVG), XVG Debit Card, code, Wallet ve RSK hakkında ayrıntılı bilgi verdi

Bir noktada, XVG, yeni dönüm noktalarına ulaştı, ancak topluluk destekçilerinin birçoğu belirlenen lansman tarihlerinde yaşanan gecikmelerden dolayı ekibi sorguladı. Verge güncellemelerini anlatan bir yayın ile tüm şüpheleri giderecek bir duyuru yaptı ve XVG Debit Card, code, Wallet ve RSK, hakkında ekip ayrıntılı bilgi verdi. İşte paylaşılan Verge projeleri ve son durumları:

XVG banka kartları

XVG banka kartları ile ilgili son haberler ilk olarak, ekibin Almanya’daki WEG Bank’ın bir parçası olduğu TokenPay ile olan ortaklığından kaynaklandı. Yapılan taleplere dayanarak, XVG bankamatik kartları hala TokenPay’ın ekibinin istediği testlere devam ediyor ve banka kartlarının “Verge kullanımını kolaylaştırmak” için “tam olarak uygulandığı” garanti ediyor.

Geliştirilmiş kod

Verge ile ilgili açık bir saldırı hakkında tartışma, kendi topluluğundaki karışıklık ve endişeleri beraberinde getirdi. Bununla birlikte, XVG geliştiricisi Marvin Piekarek, söz konusu hatanın XVG’ye herhangi bir olumsuz etki getirmediğini ve güvenliğini artırmak için koda ek değişiklikler yapıldığını doğruladı.

Cüzdan

Verge’nin son cüzdanları arasında Windows, Linux ve OSX sistemlerini destekleyen Core Wraith cüzdanları yer alıyor. En güvenli, kolay ve hızlı bir şekilde 30 saniyede işlem gerçekleştiren cüzdan olarak kabul ediliyor (yani 5 ile 15 saniye arasında bir zamanda alınan ilk onay-15 ila 30 saniyelik ortalama bir zamana neden olur).

RSK

Bir XVG temsilcisine göre, RSK bugüne kadar ki en güvenli akıllı sözleşme platformu olarak nitelendirildi ve sonunda XVG tokenine entegre edilecek. Sonuç, “gizlilik odaklı bir akıllı sözleşme” olacak. Ekibin öncelikleri yazıda belirtilen üç alanda olduğundan başka hiçbir güncelleme yapılmadı.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin