TRON CEO’su: “BitTorrent, 138 ülkede popüler.”
TRON CEO’su: “BitTorrent, 138 ülkede popüler.”

Justin Sun: “TRON yakın zamanda ilk 10’a girecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON kurucusu Justin Sun, TRX’in önümüzdeki altı ay içinde CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri bakımından ilk 10’a gireceğini söyledi ve bunu nasıl yapmayı planladığını anlattı.

Justin Sun: “BitTorrent protokolü TRON’un Blockchain’i ile geliştirilecek.”

Investopedia ile yapılan röportajda Justin Sun, TRON‘u ilk 10 içine sokmak için aklına gelen birkaç adım olduğunu söyledi. Ancak planların, merkezi olmayan uygulama ekosistemini daha sağlam hale getirmesiyle başarıya ulaşacağını belirtiyor. Ayrıca, Sun planlarını şu sözlerle açıklıyor:

Dördüncü çeyrekte önemli kilometre taşlarından birini tamamlamayı hedefliyoruz: TRON ve BitTorrent’i birleştirerek eşsiz ve olağanüstü bir ürün ortaya çıkaracağız. Bunun için 100 milyonun üzerinde aktif kullanıcı sayısına sahip merkezi olmayan BitTorrent protokolünü geliştirmek için TRON’un Blockchain uzmanlığından yararlanacağız.

Sun, her iki protokol için de BEP’lerin (Bim Yürütme Planları) şu anda onaylanmak üzere gözden geçirildiğini ve bloğun ve BitTorrent teknolojisinin birleştirilmesini kolaylaştıracağını şşu sözlerle açıklıyor:

TRON, dünyanın en büyük merkezi olmayan protokolü haline gelmek için Ethereum’u geçmeye hazırlanıyor. Bu yılın son çeyreğinde ve 2019’un ilk çeyreğinde bu önemli kilometre taşlarını geride bırakacağız.

TRON’un hedefleri arasında mevcut konumunu korumak da bulunuyor

Sun, TRON protokolünün farkındalığını ve tanınmasını içeren ikinci hedeflerini açıklamaya devam etti. Hedeflerinin, kripto para piyasasında pozisyonlarını 2018’in dördüncü çeyreği ile 2019’un birinci çeyreği arasında sağlamlaştırmak olduğunu belirtti. Bir sonraki hedefleri eğlence ve oyun endüstrisindeki gelişmeleri sürdürmek. Bunun hakkında kurucu şunları söyledi:

TRON ağına inşa edilmiş veya taşınmış olan BitGuild gibi oldukça iyi birkaç TRON dApps gördük. Önümüzdeki iki çeyrekte, daha fazla geliştiricinin, genel performansımızı artıracak olan TRON’a gelmesini bekliyoruz.

Ve bir sonraki hedeflerinde TRON protokolü optimize edilecek. Şirket, topluluğun daha iyi bir deneyimi için yeni güncellemeler ile ortaya çıkmayı amaçlıyor. Ayrıca Sun, en iyi 10 kripto para içinde bulunan şirketlerin çoğunun, ürünlerini daha ileriye götürmek için herhangi bir çabalarının olmadığını söylüyor ve şunları ekliyor:

Öte yandan TRON, ileri teknoloji ve büyümek için daha fazla alana sahip genç bir şirket. TRON’un önümüzdeki 6 ay içinde en iyi 10 kripto para arasına gireceğinden eminiz.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin