verge ve pundi x
Verge ve Pundi X çok önemli bir işbirliğine imza attı!

Verge ve Pundi X çok önemli bir işbirliğine imza attı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge (XVG), modern satış noktası ( point of sale – POS) çözümleri sunan Pundi X ile işbirliği yaptı. Böylece Verge, Kripto ve fiat para birimleri arası alışverişte,  satın alma, depolama ve fiat paralar ile bütünleşmeyi hızlı, kolay ve basit bir hale getiren Pundi X ile geniş bir adaptasyon yakalama fırsatını yakalayacak. Verge ve Pundi x arasındaki bu anlaşma, özellikle Verge’nin kullanım alanının genişlemesi açısından büyük bir fırsat olarak görülebilir.

Verge (XVG), Pundi X’in satış noktası (POS) çözümü ile bütünleşiyor

Verge şirketi, kripto para biriminin ana hedefi olan yaygın olarak benimsenmeye yönelik sürekli olarak yeni atılımlar peşinde koşuyor. En son girişim olarak, Verge’nin, başka bir kripto para olan Pundi X ile ortaklık kurduğunu görüyoruz.

Adaptasyon sürecinde  yeni olan bu adımla ilgili Verge, resmi açıklamasında şunları söyledi:

Verge para birimi, dünya çapında Pundi X ekosistemiyle entegrasyonunu duyurmaktan gurur duyuyor.

Pundi X’in Satış Noktası (POS) çözümü, yerel mağazalarda kripto paralı satın alma ürünlerini tıpkı “bir şişe su satın almak” gibi kolay ve basit hale getirmek için çalışıyor.

Kripto para birimlerinin ana akım yönündeki karşılaştığı en büyük zorluklardan biri, kripto para ile ödeme işlemleridir. Pundi X’in POS çözümü ise “müşterilere, perakende satış yapan bir mağazada ürün satın almayı tıpkı fiat para ile alma kolaylığını getiriyor.

Verge coini iki taraf arasında hızlı ve özerk ödemeler sunsa da, bir müşterinin bir borsa yoluyla XVG’yi satın alma işlem biraz zaman alacak bir süreç olacak.

Şimdi, XVG’yi kabul eden satıcılar, fiat’tan Verge’ye dönüşüm yaparken fiyat konusunda POS yazılımına güvenecek ve daha sonra bir işlem gerçekleştirebilecekler.

Verge ve Pundi X anlaşması, XVG’nin kullanımını daha da kolaylaştıracak

Pundi X POS çözümlerinin Verge entegrasyonu ile dünyadaki herhangi bir perakende satış yapan mağaza sahibi artık Verge’i kabul edebilir. Müşteriler, Pundi X mobil uygulamasını veya Pundi X kartını kullanarak Verge ile satın alabilir, satabilir veya ödeme yapabilir.

Pundi X temel olarak üç soruna çözüm getiriyor. Bunlar; kripto para satın alma, alışverişlerde kripto para kullanma ve fiat para birimleri ile entegrasyon.

Pundi X ile olan bu ortaklık artık bir müşterinin Verge’i  daha basit yollar ile satın almasını sağlayacağından, XVG coinini daha konvertibl bir hale getirecek.

Pundi X sadece kripto para birimlerini değil, aynı zamanda fiat para birimlerini de destekliyor. Tek bir POS terminali, kripto paraları ve fiat’ı kabul etmenizi sağlıyor. Ayrıca sadakat programları ve cazip çalışma teklifler gibi diğer hizmetleri de sunuyor. Tüm bu çözümler sadece müşteriler için değil, aynı zamanda mağaza sahipleri için de kolaylık sağlıyor anlamına geliyor.

Buna ek olarak, bir banka kartına eşdeğer ve çoklu para destekleyen güvenli  bir kart olan XPASS kartı da  Verge ve Pundi X arasındaki bu işbirliği sayesinde Pundi X sistemi ile entegre edilmiş diğer para birimleriyle birlikte harcanmasına ve saklanmasına olanak tanıyacak.

337 milyon dolarlık piyasa değeri ile Verge (XVG) 36. sırada yer alırken, Pundi X 200 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip. Bu işbirliği, kripto piyasasına uzun vadede katma değer sağlayan temel özelliklerden biri olan kripto para birimlerinin kitlesel olarak benimsenmesi yolunda önemli bir adım olacak gibi gözüküyor

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin