Verge ümit vaat ediyor ve Verge piyasada kalıcı olmaya çalışıyor!
Verge ümit vaat ediyor ve Verge piyasada kalıcı olmaya çalışıyor!

Verge için üç yeni ortaklık yolda: Verge piyasada kalıcı olmaya çalışıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge (XVG) son dönemde yaşadığı olumsuzluklara rağmen piyasada önemli bir kripto para birimi olma çabasını devam ettiriyor. Verge ekibi üyeleri, resmi bir açıklama olmasa da Verge için üç yeni ortaklığın yolda olduğunu belirtiyor. Ayrıca ekip üyeleri, Verge’nin ortaklıklara yönelik çalışmalarının hala devam ettiğini de ekliyor. Verge piyasada kalıcı olmak için fazlasıyla çabalıyor.

Verge ümit vaat ediyor ve Verge piyasada kalıcı olmaya çalışıyor!

Verge Core ekibinin resmi bir üyesi olan Cees van Dam, resmi Twitter hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

1 yıl önce Verge Core ekibine katıldım. Hiç kimse böyle bir yolculuğu hayal edemez. Sosyal medyada her zaman aktif olmak, kripto savaşlarında galip gelmeye çalışmak, FUD’la savaşmak, vb. bu bizim işimiz. Elbetteki bu yolda bizimde başarısızlıklarımız oldu ama hala buradayız ve her zamankinden daha pozitifiz. Verge’nin yeni duyurularını bekleyin ve bu anın tadını çıkarın!

Verge için üç yeni ortaklık yolda!

Verge ekibi kesinlikle sosyal medyadaki faaliyetleri göz önünde bulundurulduğunda son zamanlardaki en pasif kripto para. Özellikle de son bir kaç hafta içerisinde Pornhub ve Brazzers ortaklıklarının duyurulmasından sonra yaşanan DDOS saldırıları Verge’yi ciddi şekilde etkiledi. Ancak Verge her zamanki gibi ümit vaat eden bir kripto para olmaya devam ediyor. Verge bu süreçte milyonlarca XVG’yi kaybetti. Ama hiçbir şey Verge ekibini olumlu bir bakış açısına sahip olmaktan alıkoyamıyor.

Verge, yakında duyurulması beklenen yeni ortaklıklarıyla ilgili bir bildiri yayınladı. Söylentilere göre Verge, dünyadaki en güvenli “akıllı” sözleşmeler platformu olan RSKsmart ile işbirliği yapıyor. Bir hafta önce Verge ve RSKsmart  görüşmelere başladı bir ve Testnet’i başlattılar. Ancak konuya yönelik her iki tarafta henüz bir açıklama yapmadı. Verge’den Justin Vendetta konuya yönelik şunları söyledi:

RSKsmart en güvenli akıllı sözleşme platformu. Bunları doğrudan Verge para birimine entegre edeceğiz.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin