Verge ortaklıklara doymuyor!
Verge ortaklıklara doymuyor!

Verge ortaklıklara doymuyor: Şimdi de Paypal ve Venmo ile ortaklık gündemde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pornhub ve Brazzer ortaklığını ortaya çıkardıktan sonra, Verge (XVG), daha uygun bir ortaklık kurmak için çok uğraş veriyor. Aynı zamanda Verge ortaklıklara doymuyor. Şimdi de Paypal ve Venmo ile ortaklık gündemde. Verge, TrafficJunky ile ortaklık kurduğunu açıkladı ve önceleri listeye Spotify eklemeye istekliydi.

Verge, Paypal ve Venmo ile ortaklık kurmak için harekete geçti

Verge, perde arkasında Paypal ve Venmo’yu ele geçirmek için harekete geçtiğini belirten resmi bir açıklama olmasa da, kurum içi yetkililerden gelen bir habere göre, Verge, Venmo platformu üzerinden agresif bir şekilde PayPal’ın peşinde koşuyor.

Haber kaynağı, Venmo ve Paypal’a eklenmesi ön planda olan Verge ile platformlarına çok sayıda kripto para kazandırmayı düşündüklerini belirtti. Kurum içi yetkililer konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bu sektörde momentum gibi bir şey yok. Güç ve adrenalini şu an bu yerin kalbine pompalıyor. Evet, her türlü işbirliğini sürdürüyoruz, ancak ödeme ortaklıkları bizim listemizin en üstünde. Ve sadece Paypal değil. Venmo’yu da projelerimize dahil etmek istiyoruz.

Verge ortaklıklara doymuyor!

Haber kaynağı ayrıca kripto paralarla ilgili olarak kendilerine görüş soran eski bir Paypal yöneticiyle görüştüğünü de belirtti ve açıklamalarına şunları ekledi:

Venmo 2018’in sonunda önemli bir şey açıklayacak. Bu açıklama kripto paraları yükseltecek. Venmo ve Paypal’in Verge konusunda ciddi olduğunu onaylayabilirim.

Verge, daha fazla ortak bularak kripto para dünyasında çok sıkı çalışıyor

Verge, daha fazla ortak bularak kripto para dünyasında çok sıkı çalışıyor. Ekip, bu konuda çevrimiçi ve çevrimdışı kampanyalar yapıyor. Verge’nin işe alım ve sosyal medyadan sorumlu geliştirici üyelerinden biri olan Cees Van Dam bir tweetinde, Verge topluluğuna Spotify’in Verge’yi ödemelerde kabul etmesi için oy vermeleri ve kampanya yapmaları çağrısında bulundu. Cees Van Dam, fikrin ilerleyişi hakkında şu tweetti paylaştı:

Spotify ile Verge ortaklığı şimdi sıcak bir fikir olarak gündemde. Oy kullanmaya devam edin ve bu muhteşem topluluğun gücünü onlara gösterin.

Sonuç olarak, Spotify ve Verge ortaklığı sadece XVG’nin değil, tüm kripto para sektörünün kamusal görünürlüğünü artıracak. Ocak 2018 itibariyle Spotify,  dünya çapında 70 milyon aboneye sahip.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin