Ethereum Classic önemli seviyeleri test edebilmek için çekiş gücü kazanıyor
Ethereum Classic önemli seviyeleri test edebilmek için çekiş gücü kazanıyor

Ethereum Classic önemli seviyeleri yeniden test edebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum Classic (ETC), ABD doları karşısında 25,6 dolardan başlayan bir hareketten sonra 22,5 dolarlık bir seviyeye yakın destek buldu.
  • ETC/USD paritesinin saatlik tablosunda 23 dolarlık destek ile büyük bir yükseliş trendi hattı oluşuyor.
  • Parite yükselmeye devam ediyor ve yakın vadede 25 dolar seviyesine çıkabilir.
  • Bu nedenle Ethereum Classic önemli seviyeleri yeniden test edebilir.

Ethereum Classic, ABD doları ve Bitcoin’e karşı güzel bir şekilde işlem görüyor. ETC/USD paritesi, 23 doların üzerinde desteklenmeye devam ediyor ve yakında 25 dolara kadar çekiş yapabiliyor. Ethereum Classic şu anda 23,5 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Ethereum Classic önemli seviyeleri test edebilmek için çekiş gücü kazanıyor

Ethereum Classic, 25,5 dolarlık seviyenin üzerine işlem yaptıktan sonra, ETC fiyatı ABD dolarına karşı aşağı yönlü bir düzeltme başlattı. ETC/USD paritesi, 25 dolar ve 24 dolar destek düzeyinin altına düştü ve burada işlem gördü. Son dalganın %50 Fib geri çekilme seviyesinin altında, 20 dolardan en düşük 25,6 dolardan yüksek bir düşüş bile vardı. Ancak, düşüş 22,5 dolarlık destek ve 100 saatlik basit hareketli ortalama ile korundu.

Ethereum Classic,  yukarı yönlü hareket başlamadan önce 22,5 dolardan düşük bir değer oluşturdu. Son düşüşün %23,6 Fib geri alım seviyesinin üstüne çıkarak 25,6 dolardan 22,5 dolara düştü. Ayrıca 23,2 dolarlık desteğin ve 100 saatlik SMA’nın da üzerine yerleştirildi. Ayrıca, ETC/USD paritesinin saatlik tablosunda 23 dolarlık destek ile büyük bir yükseliş trendi çizgisi bulunmakta. Bu nedenle, fiyat 23 dolar seviyesinin üzerinde aşağı yönde iyi destekleniyor. Bir mola ve 23 dolarlık desteğin altına yakın bir fiyat, fiyatı 22,5 dolara kadar geri çekebilir.

Ethereum Classic önemli seviyeleri yeniden test edebilir
Ethereum Classic önemli seviyeleri yeniden test edebilir

Grafikte fiyatın, 25,6 dolardan son düşüşün %50 Fib seviyesinde hareket etmeye çalıştığı görülüyor. 24 dolar seviyesinin üzerinde bir kırılma, 25 dolarlık bir test için kapıları açabilir.

Teknik göstergelerle Ethereum Classic fiyat analizi

Saatlik MACD: ETC/USD paritesi için MACD, boğa bölgesinde yavaşça hareket ediyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): ETC/USD paritesi için RSI şu anda 50 seviyenin hemen altında.

Büyük Destek Seviyesi: 23 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 24 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin