Verge'in gizemli ortaklığı sonunda açıklandı!
Verge'in gizemli ortaklığı sonunda açıkladı!

Verge’in gizemli ortaklığı sonunda açıklandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yetişkinlere özel video içerikleri ile dünyanın en çok ziyaret edilen siteleri arasında ilk 70’te yer alan Pornhub, ödeme yöntemi olarak Verge kabul etmeye başlayacağını açıkladı. Böylelikle Verge’in gizemli ortaklığı da kamuoyuna duyurulmuş oldu.

Pilot bölge olarak New York ve Silikon Vadisi seçildi

Şirket, blog gönderisinde ve beraberindeki videoda, premium hizmetlerinin yanı sıra mevcut diğer satın alma işlemlerinde token kabul edileceğini belirterek işlem hareketlerinin nasıl olacağını ayrıntılarıyla açıkladı. Pornhub’a göre New York ve Silikon Vadisi, uygulamanın pilot bölgeleri olarak seçildi.

Pornhub Genel Müdür Yardımcısı Corey Price, bildiride şu sözleri kullandı:

Bu sadece bizim için ve yetişkin eğlence endüstrisi için heyecan verici bir duyuru değil, aynı zamanda kripto piyasası için de heyecan verici bir haber. Bu gelişme, yetişkin eğlence sektörünün yenilikçi teknolojilerin benimsenmesinde kritik bir rol oynadığını kanıtladı. VHS, Beta Max ile kredi kartı ödeme seçenekleri ve son olarak VR gözlükleri… Kripto para ve Blockchain’in de kısa sürede adapte olmasını bekliyoruz.

Verge’in destekçileri ise bu ayın başlarından itibaren “gizemli ortaklık” hakkında birçok spekülasyonda bulunmuştu. Ayrıca bilindiği üzere, Verge son olarak, Mart ayında ortaklık ile olarak bir kitle fonlama kampanyası başlatmıştı.

“Gizlilik ve rahatlığı bir arada sağlayacağız.”

Price’a göre, ortaklık anlaşmasının, ince elenip sık dokunan bir süreçten geçtikten sonra Verge ekibi ile yapılmasında karar kılındı. Ayrıca, kripto para ödeme kabulü için kripto para kullanıcılarında ve forumlarında son zamanlarda artan bir talebin olduğunu dile getiren Price, şu açıklamalarda bulundu:

Hayranlarımıza kripto kullanabilme ve Verge’in anonimliğini kullanarak, gizlilik, rahatlık veya her iki durumu da en iyi seçenek olarak sunabileceğimiz için son derece heyecanlıyız.

Verge’in gizemli ortaklığı piyasa tarafından olumsuz karşılandı

Öte yandan Verge’in gizemli ortağının açığa çıkması ile birlikte gün boyu hareketli saatler geçiren Verge grafiği daha da hareketlenmişe benziyor. Fakat bu hareketlilik yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde Verge ekibini üzecek yönde gelişiyor. Son 24 saatlik zaman dilimine baktığımızda, dolar karşısında yüzde 7,25 ve BTC karşında yüzde 8,21 değer kaybetmiş durumda.

Verge'in gizemli ortaklığı

Açıklanan ortaklık Verge destekçilerini hayal kırıklığına uğratmış olacak ki, Verge fiyatı açıklama sonrası ani bir çöküş yaşıyor. Yukarıdaki grafikte de görüldüğü üzere, yapılan açıklama itibarıyla Verge yönünü aşağı çevirmiş durumda.

Habere verilen ilk tepkiler bu şekilde. Önümüzdeki saatler, tepkinin ne yönde olacağına dair belirleyici nitelik taşıyacak.

coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin