Kadınların kripto para birimlerine ilgisi tırmanışa geçti
Kadınların kripto para birimlerine ilgisi tırmanışa geçti

Kadınlar kripto paraları düzeltmek için sektöre el atıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kadınlar kripto paraları düzeltmek için sektöre el atıyor. Kripto para birimleri hakkında kadınları bilinçlendirmeyi amaçlayan bir konferansın bu ay Rusya’nın başkentinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Etkinlikte konuşmacılar kadınlarla, kripto paralar, Blockchain teknolojileri ve yatırım fırsatları hakkında pratik bilgilerde paylaşacak. Etkinlik 74 ülkede canlı olarak yayınlanacak.

Kadınlar için Kripto Para Konferansı, 28-29 Nisan tarihleri ​​arasında yapılacak

“Kadınlar için Kripto Para Konferansı” 28-29 Nisan tarihleri ​​arasında Moskova’daki Zolotoe Koltso otelinde düzenlenecek. Burada uzmanlar, katılımcılara ve girişimcilere kripto para biriminin ne olduğunu ve nasıl çalıştığını anlatacak. Etkinlikte 24 kadın konuşmacı, ilk yatırıma nasıl başlanılacağını ve depolama seçenekleriyle ilgili önerilerini paylaşacak. Kripto dünyasındaki son gelişmeler, diğer yararlı bilgilerle birlikte seyircilere sunulacak.

Blockchain teknolojileri, İlk Para Teklifleri (ICO’lar) veya diğer kripto ile ilgili projeler konusunda önceden deneyime sahip olan katılımcılar için ise ileri düzey bir kurs hazırlandı. Program, bu yatırımcı kadınların, bilgilerini daha profesyonel bir seviyeye yükseltmeleri için tasarlandı.

“Kripto paralar sadece kadınlar için yaratıldı.”

Kripto Lady Derneği’nin kurucusu ve etkinliğin organizatörü olan Anastasia Pilipchuk, konuya yönelik şunları söyledi:

Kadınlar kripto paralar aracılığıyla ilk görüşte göründüğünden daha kolay para kazanabilirler. Bence kripto paralar sadece kadınlar için yaratıldı.

Konuk konuşmacılar önümüzdeki iki yıl boyunca Rusya’daki kripto perspektiflerini tartışmayı planlıyor. Büyük ölçüde, program Rusya parlamentosunda şu anda incelenmekte olan mevzuatı da içerecek. Yasama Meclisi kripto paralarla ilgili iki yasa tasarısını görüşüyor. İlk yasa tasarısının, ülkedeki ICO’ları ve kripto para birimi madenciliğini yasallaştırması bekleniyor. İkinci yasa tasarısı ise ödemelerde kripto paranın kullanımının düzenlemesi ve aynı zamanda yatırımcıların çıkarlarını ve haklarını korumak için Medeni Kanun’un değiştirilmesini içeriyor.

Rus kripto kullanıcılarının sadece %7’sini kadınlar oluşturuyor

Rusya’da, Bitcoin gibi kripto paralar yıllar boyunca artan bir popülerliğe sahip. Rusya Kripto Para ve Blockchain Derneği (RACIB)’ne göre, Rus katılımlı ICO’lar küresel pazarın %10’unu oluşturuyor. Ocak ayında yayınlanan bir rapora göre, Rus projeleri tarafından yapılan satışlar 2017 yılında 310 milyon dolar arttı.

Giderek daha fazla Rusya vatandaşı kripto para birimi kullanıyor. Yeni bir araştırmaya göre, bu yatırımcıların %12’si kripto paraların ana gelir kaynağı olduğunu kabul ediyor. Bununla birlikte çalışma, Rus kadınlarının kripto ekonomisine eşit şekilde katılmadığını da gösteriyor. Rusya’da kripto para kullanan yatırımcıların sadece %7’si kadınlardan oluşuyor. Araştırmaya göre, reşit olmayan kullanıcıların grubu bile kadınlara göre daha yüksek.

Kadınlar kripto paralar konusunda deneyim sahibi olmayı hedefliyor

Önde gelen Rus kadın uzmanlar, kadınların kripto para konferansına katılımlarıyla statükoyu değiştirmeyi umuyor. Uzmanlar arasında, Ulusal Meclis’in kripto paraları değerlendirmek için görevlendirdiği çalışma grubunun başkanı Elina Sidorenko ve kripto paralar ve Blockchain teknolojileri konusunda parlamenter uzman konseyi üyesi Nadejda Surova bulunuyor.

Kripto sektöründeki girişimcilerin 20’den fazlası, deneyimlerini paylaşması için programa davet edildi. Program, dünyanın dört bir yanında, 74 ülkede canlı olarak yayınlanacak. Etkinliğe, erkekler dahil herkes katılabilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

News.bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin