Verge Çin'de Bitcoin’den önce benimsenebilir mi?
Verge Çin'de Bitcoin’den önce benimsenebilir mi?

Verge Çin’de Bitcoin ile rekabet edebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge, Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı’nın yayınlandığı analizde üst sıralarda yerini aldı. Sıralamalar, para birimlerinin oluşturulmasında üç temel alana odaklanan bakanlık tarafından yapılan araştırmaya dayanmakta. Araştırma sonuçlarına göre Verge Çin’de Bitcoin ile rekabet edebilir.

Verge Çin’de Bitcoin’den önce benimsenebilir mi?

Öncelikle, para birimi arkasındaki teknoloji, ikincisi, para biriminin kendisi ve üçüncü olarak uygulamalar, inovasyon, para birimini geleceğe taşıyor. Her yön için bir dizi puan verilmekte ve dolayısıyla kripto paralar buna göre sıralanmakta. Genel olarak, Ethereum net bir kazanan olarak ortaya çıktı ve toplam 129,4’lük bir puan elde etti. Buradaki gerçek sürpriz Bitcoin‘in 88,1 puanla 13. sırada yer alması. Bitcoin ancak Verge’nin yanında yer bulabildi. Bununla birlikte Verge, teknoloji konusunda Bitcoin’den daha yüksek puan aldı. Genel olarak, Bitcoin uygulama ve inovasyona gelindiğinde kenarda kaldı.

Bu, Bitcoin için özellikle kötü bir haber olmasa da, sadece fikirlere dayalı, Verge bunu çok olumlu bir gelişme olarak görmeli. Çin’in Verge gibi para birimlerinin mahremiyetine karşı duyarlı olduğu görülmekte. Bu durumda, Bitcoin’den önce Verge’nin Çin’de bir kripto para birimi olarak benimsenmesi kabul edilebilir mi?

Verge Çin tarafından Bitcoin kadar ciddiye alınmakta

Bu araştırma sonuçları XVG üzerinde büyük bir etki yaratmadı. Yazım sırasında Verge, %5 oranında düşüşle 0,05 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Yine de, bunların çoğu, piyasaların hala kaymaya devam ettiği gerçeğini göstermekte. Şu anda piyasa yukarı bakıyor, genel olarak hafta boyunca fikir birliği olumsuz olsa da.

Çin şimdi kripto paraları çok ciddiye alıyor. Geçmişte, Çinli yetkililer kripto paralara karşı oldukça açık görünüyorlardı ve dürüst olmak gerekirse, sıkı düzenlemelerin kısa sürede uygulamaya girmesini bekliyorduk. Bununla birlikte, yetkililer ülkede kripto para kullanımı için sağlıklı bir ortam oluşturabilecek düzenlemeler oluşturmaya çalışmakta.

Dolayısıyla bu akılda tutulduğunda, Verge’ye burada kapıya bir adım atma fırsatı sunuyor. Açıkçası, Verge Çin tarafından Bitcoin kadar ciddiye alınmakta ve bu yüzden en iyi şekilde bu fırsatı değerlendirmek için harekete geçmesi gerekmekte.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin